- 10 Aralık 2022
- 2.718
- 1.427
-
- Konu Sahibi Coksukurbugunume
Allah bin kere razı olsun sizden1 tane aldım ben .
Güzel haberler alırsınız inşallah
Allah razı olsunRegl im okumak isterdim, maalesef okuyamıyorum Allah çocuğunuzu size bağışlasın
Kaldı 15Arkadaşlar tüp bebekler de dahil bir çok şey yaptırdım çocuk için 5 senedir2 kere kaybımız oldu
şimdi tuttu ama beta yavaş ilerliyor diş gebelik olabilir dediyıkıldım perisanim
Allah rızası için dua eksiğim kaldı yarın sabah 9da muayenem var ondan önce bitmesi lazımmış.
41 tane okunması lazımmis 25 tane okundu kaldı “”16 tane Yasin suresine ihtiyacım var””
Ne olur okuyan sayısı ile okudum yazsın kanamam var hepsini tek başıma bitiremeyeceğim gibi
Allah bin kere razı olsunBende birtane aldım hayırlı haberler inşallah
Yaaa Allah bin kere razı olsun1 tane aldım bugun akşama okuyabilirim işteyim şuan rabbim sağ sağlim kavuştursun
amin canım rabbim banada nasip etsin dua eder misin benim içindeYaaa Allah bin kere razı olsun
Arkadaşlar tüp bebekler de dahil bir çok şey yaptırdım çocuk için 5 senedir2 kere kaybımız oldu
şimdi tuttu ama beta yavaş ilerliyor diş gebelik olabilir dediyıkıldım perisanim
Allah rızası için dua eksiğim kaldı yarın sabah 9da muayenem var ondan önce bitmesi lazımmış.
41 tane okunması lazımmis 25 tane okundu kaldı “”16 tane Yasin suresine ihtiyacım var””
Ne olur okuyan sayısı ile okudum yazsın kanamam var hepsini tek başıma bitiremeyeceğim gibi
rabbim bu nurlu günlerin hürmetine tez vakitte hayırlı evlatlar nasip etsin aminnnnnnnnamin canım rabbim banada nasip etsin dua eder misin benim içinde
Bende suan tedavi surecindeyim lutfen sizde dualariniza benide katin . Bende okurum 1 taneKaldı 15
Amin Allah bin kere razı olsunBende aldım 1 tane Rabbım muradına erdırsın
Rabbim saglikla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin insallah umduğunuzdan bile güzel geçer her şeyBende suan tedavi surecindeyim lutfen sizde dualariniza benide katin . Bende okurum 1 taneBende cok dua bekledim kimseyi bulamadigim oldu konuyu görünce hemen girdim.
Aminn cok tesekkurler rabbim bu mubarek ramazani serif hürmetine dualarımızı kabul eylesinRabbim saglikla mutlulukla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah amin insallah umduğunuzdan bile güzel geçer her şey
Kaldı 12
Rabbim gönlünüzdeki muradınızı versin insallah1 tanede ben okuyacağım akşam insallah,Allah gönlünün muradıni versin.