Bebek Beslenmesi Bebegim Huy deyistirdi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Leose

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2010
105
1
46
Danimarka
Merhaba.. Benim Bebegim 6 aylik hic aglamayan hep mutlu bi bebekti simdiye kadar.. Taki 5 ay a$ilari vurulana kadar.. Gunduzleri 5 dakka zor uyuyor geceleride kirk kez uyaniyor uyandigi gibide uyumak istemiyor tekrar.. Ne yerde duruyor ne kucakta surekli agliyor ne yapacagimi sasirdim evimin butun isleri kaliyor, kollarimda derman kalmadi ayni sorunlari yasayan oldumu aranizda.. Bebegim uykusuzluktan yorgun dusuyor gozleri kipkirmizi oluyor ama inat edip uyumuyor.. Uyudugu zaman ta$ catLasa en fazla 20 dakka uyuyor e uykusunu almamis cocuk nasil olur.. Off cok caresizim doktorlarda birsey soylemiyor lutfen fikirlerinize ihtiyacim var..

aynen benimkide öyle şaşırdım bende ne yapacagımı üstelik 2. anneliğim bu ama anlamıyorum işte ilk cocuğum böyle değildi varsa bilen banada acıklasın

cnm belki dişi çıkıyodur benim kızımda dişleri çıktığı zaman öyle oluyo
ne uyuyo ne duruyo bu geçici bi dönem çok zor biliyorum
diş kaşıyıcı felan varmı varsa eline ver oyalansın onunla
allah kolaylık versin

aynen canim benimde ikinci annemligim ilk kizim boyle deyildi buda cok guzeldi nolduysa bu asilardan sonra oldu.. Yetmedi bugun yataktan dustu minigim cok zor ya..
insallah senin dedigin gibi dis cikariyordur gecicidir umarim valla boyle giderse ne yaparim bilmem.. Eline veriyorum ama atiyor surekli kirk kez veriyorum sonra kaldiriyorum

Anlattıklarınız diş sıkıntısına benziyor. Islak temiz bir bezle dişlerini kaşımasına yardım edin; eline pırasa verin, dişliklerden daha güzel kaşıyor dişleri. doktorun verdiği jel de bir nebze olsun işe yarıyor. Miniğinize sevgiler.

Tsk canim insallah disten dolayidir.. Gorunuste dis felan yok ama tek umudum o.. Cok uzuluyorum bebegime Allah hepimizin bebisini korusun aci cektirmesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…