• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim hiç kahvaltı yapmıyor nasıl alıştırabilirim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

sirine82

Kün fe yekün.....
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
2.071
932
373
arkadaşlar bebeğim 21 aylık daha hiç kahvaltı yapmadı . ilk sıralarda devam sütünün içine eziyordum peyniri yumurtayı . şimdilerde hiç agzına peynir yumurta alsa geri çıkartıyor nasıl yapıcam bilmiyorum her sabah bu. aç ken bile yemiyor böyle bir sorunla karşı karşıya geldinizmi yardımlarınızı bekliyorum lütfen

arkadaşlar bebeğim 21 aylık daha hiç kahvaltı yapmadı . ilk sıralarda devam sütünün içine eziyordum peyniri yumurtayı . şimdilerde hiç agzına peynir yumurta alsa geri çıkartıyor nasıl yapıcam bilmiyorum her sabah bu. aç ken bile yemiyor böyle bir sorunla karşı karşıya geldinizmi yardımlarınızı bekliyorum lütfen

bazı sabahlar bende yedıremıyorum eger yemesse sutune yumurta sarısı karıstırıyorum yada corbasına bu sekılde deneyebılursınız

slm oglum iki yasına bu ay bastı bende aynı dertten cok cektım ama bu sıralar biraz rahatladım ilk önce öyle karşımlar yapma bende cok yaptım oglum tiksindi zaten sende tadına bakaran bebişe hak verırsın ilk olarak bıldırcın yumurtasını hasla tv karşısıda eline ver yanında durma yesin diger gunler farklı şeyler dene zamanla düzeliyo inş.allah bebişinede sanada kolaylık versin...

Back