• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim hazır gıda yiyemiyor.....

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

nuni

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2007
9
0
86
45
Bursa
merhaba arkadaşlar;
benimle aynı sorunu yaşayan varmı bilmiyorum , varsa lütfen bana yardımcı olsun, benim bebeğim 6 ayını yeni bitirdi , yaklaşık 15 gün önce iyi bir markanın bebek muhallebisini verdim , 3 kaşık kadar yedi ve yedikten 2 saat sonra aşırı bir şekilde kustu , doktora gittiğimizde basit bir gıda zehirlenmesi geçiriyor muhallebinin içinde bulunan bir maddeye karşı vücudu tepki vermiş dedi .Daha sonra yaklaşık bir hafta önce hahvaltısında 1 adet cici bebe bisküvi verdim ve yine aynı şey oldu.Şimdi ise ne yedireceğimi bilmiyorum , evde çorba ve yoğurt hazırlıyorum ama onlarıda sevmiyor....Benimle aynı şekilde sorun yaşayan var mı???

slm canım benim oğlumda neredeyse hazır mama meyve kavanoz maması gibi seyleri agzına sokmuyor
çok zor bi durum anlıyorum su kasık mamalarına döktüğmüz paranın haddi hesabı yok inanki neler denedim neler birkaç kasıktan sonra kusar gibi yapıyo zorlayıncada kusuyo zaten bende artık zorlamıyorum mesela tarhanayı çokseviyo ne yedirceksem onun içine koyuyom :))) umarım zamanla düzelir ler

bende aynı şeyi yaşıyorum.kızım hazır hiçbir kaşık mamasını yemiyor.ev yapımı meyvepüresi, yogurt yiyor birde kahvaltı.bizim dr hazır yememesi çok iyi dedi.ama tahıl tüketmeside gerekiyor.evde açılmış her türlü markanın mama kutuları var kokusundan bile anlıyor.muhallebi bende denedim ama yemiyor biraz sabırlı olacagız başka türlü olmuyor

benım bebegımde aynısını yapıyor.soktun mu agzına öğürüyor durma.bugunlerde emmeyı de ıyıce azalttı zorla emzırıyorum ayakta gezınerek falan.çok üzülüyorum ek gıda almıyo emmıyo nolacak boyle ki nitekim 150 g almış bu ay....pööfffff.ilgilenmeyenlerın bebeklerı turpp gibi tosun gbı oluyo üstüne düşünce neden böle oluyo bılmıyorum yaaa

Back