Premature Bebekler bebeğim hastanede

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
cok uzuldum gercekden Allah sabr versin dunden aklim bu topikde kalmisdi bulamadim dusundumki yarin bulurum sorurum nasil bebegin diye, gercekden cok uzuldum Allah yerini doldursun tez zamanda meleginin, sabr et canim elden baska ne gelirki ((

evet canım elimden birşey gelmiyor onun cennette olacağını bilmek birazda olsa rahatlatıyor ama evlat işte artık öbür dünyada hasret gidericem

Canim icim yandi. :...( allah yardimcin olsun.basin sag olsun. Sabir versin allah. Esimin kuzeninin ikiz kizlari olacakti 6aylik dogdular. Bir tanesini dogumdan 1hafta kadar sonra kaybettik. İkincisi ise tutunacak gibiydi.. Tam bir sene boyunca kuvezde kaldi, olmadigi ameliyat kalmadi. Tam bir sene..annesinin cektigi aci dayanilmazdi.. Dogum gunune cok az kala yine ayni kuvezde melek oldu... Cok aci..
Ama hatta kocamaaaan bir AMA yaklasik 6 ay sonra bir melege daha hamile kaldi.. Dunyalar tatlisi bir kizi oldu.. 2 hafta sonra bir yasina girecek.. Sabir canim ne olur sabir..zor biliyorum ama senin de olacak canim minik bir melegin daha... Az kaldi biraz sabret.. Bebegini saglikla kucagina almayi ve doya doya opmeyi nasip etsin sana Allah...

evet canım elimden birşey gelmiyor onun cennette olacağını bilmek birazda olsa rahatlatıyor ama evlat işte artık öbür dünyada hasret gidericem
elbet canim uzulmemek elde olmaz elbet cennettedir melegin ilk cocugundu zannedersem dimi? Rabbim yerini tez zamanda doldursun

Yuce rabbim yardimcin olsun allahim saglik sifa deve versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…