Premature Bebekler bebeğim hastanede

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

guzel_gozlum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2011
129
10
318
İstanbul
bu benim ilk bebeğim küçücük ellerinden tutamadım çok erken geldi bebeğim 6 aylık doğdu ameliyat geçirdi hep aklım onda 1 ay oldu doğalı sabretmekten başka bişey gelmiyor elimden üzüntüden sütümde kesildi besleniyordu şimdi beslemeyi ertelediler yine. en ağır antibiyotikleri alıyor minik yavrum :(

Allah yardımcısı olsun bebeğinin..üzülme annesi uzakta bıle olsa pozıtıf enerjı gönder çıkıp geldığı gunlerın hayalını lur gelecegıne ınan,sutun olmadıgındanmı beslenmıyo kac gram suan?ankaradaysan seve seve sütümden verebılırım

bu benim ilk bebeğim küçücük ellerinden tutamadım çok erken geldi bebeğim 6 aylık doğdu ameliyat geçirdi hep aklım onda 1 ay oldu doğalı sabretmekten başka bişey gelmiyor elimden üzüntüden sütümde kesildi besleniyordu şimdi beslemeyi ertelediler yine. en ağır antibiyotikleri alıyor minik yavrum :(

öncelikle Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin, canım benim de bebeğim 6 aylık doğdu, 600 gr doğdu, 97 gün boyunca küvezde kaldı, sana ümit olurmu bilmem ama şu anda yanımda.keşke sütün kesilmeseydi ama olsun, üzülme hiç, Allahın izniyle kucağına alırsın denersin belki sütü tekrar gelir, doktorumuz öyle demişti, gelmezse de gelmesin yaa bebeğin sağ salim çıksın da hastaneden, gerisi hiç önemli değil, yaşadıklarnı çok iyi anlıyorum, ama hiç korkma, bol bol dua et ve sabret,bu bizim imtihanımız, ben çok şükür başarıyla çıktım bu imtihandan, sende çıkacaksın, çok dua edeceğim senin ve bebeğin için, acil şifalar versin Allahım, bir an önce yavruna kavuşman dileğiyle.

Allah yardımcınız olsun canım
dilerim sağ sağlım kucağınıza alırsınız
her turlu zorluğu atlatır minik şampiyon

Allah meleğinin yardımcısı olsun.Yanına geleceği günleri düşün ve buna inan.Bol dua et...

Allah yardımcısı olsun bebeğinin..üzülme annesi uzakta bıle olsa pozıtıf enerjı gönder çıkıp geldığı gunlerın hayalını lur gelecegıne ınan,sutun olmadıgındanmı beslenmıyo kac gram suan?ankaradaysan seve seve sütümden verebılırım

Allah razı olsun cnm ama ameliyat olduğu için sütü kabul etmiyorlar zatn beslenmeyi tolere edememiş yavrum

ay ben onun kucucuk ellerinden operim operim koklaya koklaya:109: canim insallah Allah tez zamanda saglik vericekdir bebegine dualarimiz bebeginle uzun omru olsun bebeginin hep saglikli mutlu yasasin annesi uzulme bu zor gunlerin kecicektir tez zamanda insallah

ay ben onun kucucuk ellerinden operim operim koklaya koklaya:109: canim insallah Allah tez zamanda saglik vericekdir bebegine dualarimiz bebeginle uzun omru olsun bebeginin hep saglikli mutlu yasasin annesi uzulme bu zor gunlerin kecicektir tez zamanda insallah

inşallah cnm küvezde yanına gittiğimde beni hissediyor sanki kalp atışları yükseliyor ilk hafta ilk görüşümde hele odadan çıkardı doktorlar baya kalbi hızlandı canım yavrum kucağıma bile alamadım öpesim koklayasım geliyor

inşallah cnm küvezde yanına gittiğimde beni hissediyor sanki kalp atışları yükseliyor ilk hafta ilk görüşümde hele odadan çıkardı doktorlar baya kalbi hızlandı canım yavrum kucağıma bile alamadım öpesim koklayasım geliyor
Kurban oldugum Allah sen o minik yavrunu annesine kavustur tez zamanda annesi alsin onu kollarina sevsin oksasin buyutsun bebegini
insallah tez zamanda o gunleride goruceksin canim uzulme cok cok dua ediyorum insallah duzelicek Rabbim korusun bebegini uzun omurler versin

Kurban oldugum Allah sen o minik yavrunu annesine kavustur tez zamanda annesi alsin onu kollarina sevsin oksasin buyutsun bebegini
insallah tez zamanda o gunleride goruceksin canim uzulme cok cok dua ediyorum insallah duzelicek Rabbim korusun bebegini uzun omurler versin

Allah razı olsunn canım rabbim şifa versin orda olan tüm bebeklere

bebeğimi kaybettim melek oldu canım ravzam
cok uzuldum gercekden Allah sabr versin dunden aklim bu topikde kalmisdi bulamadim dusundumki yarin bulurum sorurum nasil bebegin diye, gercekden cok uzuldum Allah yerini doldursun tez zamanda meleginin, sabr et canim elden baska ne gelirki ((

Back