• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebegim hastalandi yardim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

handeac123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2018
169
93
103
31
Kizlar merhaba. 1yasinda oglumun 2haftadir atesi var 37.5 37.7 seyrediyor 38lere cikmadi ustune. Emmeyi birakti halsizlik ve derin derin nefes aliyor sureki en cokta bu korkutuyor doktora gittik doktor hafif enksyon dedi ancak hala suphelerim var dis cikariyor olabilirmi. Ishal oksuruk vesayre yok doktor kalbi cigerleri iyi dedi kantahlileri yapildi basina gelem varmi

Çocuk doktoru değil mi götürdüğünüz doktor, ağzına bakmadı mı? Şüphenizi söylemediniz mi? 37.5 yüksek sayılmaz demedi mi? Emin misiniz doktora götürdüğünüzden ?? Diş çıkarıyor olabilir. 37.5 yüksek ateş değil. Diş ateşi tam da böyle oluyor, ateş desen değil ama bir sıcaklık hali artı iştahsızlık keyifsizlik

Evet diş çıkarıyor olabilir. Diş granülü alıp sürmeyi denediniz mi, biraz olsun ağrısı gider.

Diş çıkarmada 2 hafta süren ateş hiç duymadım. Halsizlik, emmeyi bırakma ve ateş. Aklıma idrar yollarını getirdi. İdrar yolları enfeksiyonu için test yapıldı mı? Ama biz buradan ne desek boş. Başka bir doktora götürün mutlaka. Çok yüksek olmasa da 2 haftadır ateşli sonuçta.

Bu diş çıkarma değildir çocuk hasta kesin başka doktora götürün yakında varsa sağlık ocagida muayene eder yazık çocuğa

Benim yaşadığım yerde de 37.5 dereceye ateşli demiyorlar. 38,5 ve üstü ve en az 2 gün sürmesi lazım. Enfeksiyonun hafifi olmaz, vardır veya yoktur. Hafif başlangıç bile olsa doktor tedaviye başlar. İshal değil, öksürmüyor, kalbinde ciğerlerinde sorun yok. Sadece derin nefes alması mı sorun? Doktor dinlemiş, o fark etmedi mi nefesini? Bence siz kuruntu yapıyorsunuz.

Kizlar merhaba. 1yasinda oglumun 2haftadir atesi var 37.5 37.7 seyrediyor 38lere cikmadi ustune. Emmeyi birakti halsizlik ve derin derin nefes aliyor sureki en cokta bu korkutuyor doktora gittik doktor hafif enksyon dedi ancak hala suphelerim var dis cikariyor olabilirmi. Ishal oksuruk vesayre yok doktor kalbi cigerleri iyi dedi kantahlileri yapildi basina gelem varmi
Başka bir doktora daha götürün.
2 hafta ateş normal değil, havalar aşırı sıcak bişeyler içmesi gerekiyor. Gidin en azından doktor bi serum verir, dehidrasyon da vardır muhtemelen.

Başka bir doktora da gösterin derim. Oğlum hasta devamlı götürdüğüm doktora görtürdüm. Kan idrar dışkı hepsine baktı ama sonuç gösteremeden izne çıktı. Yerine bakan Dr a göstermiş eşim ne ilaç ne bişey herşyi normal demiş. Ama az çok anlıyorum tahlilde hayır yolunda değil. Özele götürdüm adam viral enfeksiyon geçiriyor kansızlık var gibi şeyler söyledi ilaç verdi 3 güne düzeldi. Sağlıktaylm bende tek doktora takılı kalmayın

Enfeksiyondur ama 37.7 çok yüksek değil. Diş döneminde benim bebeklerim hasta olur hep, hafif ateş + ishal şeklinde ama 2 hafta ateş olmaz hiç..

Doktor enfeksiyon için ilaç falan vermedi mi?

Bu diş çıkarma değildir çocuk hasta kesin başka doktora götürün yakında varsa sağlık ocagida muayene eder yazık çocuğa
Kesin gibi bir kanıya nereden vardınız acaba?

Kadın zaten bu konuda evham yapmış, böyle yazmanız doğru mu?

Kesin hasta çocuğu götürün dediğiniz yerde sağlık ocağı. Sağlık ocaklarında çocuk doktoru mu bulunuyor?

Kesin gibi bir kanıya nereden vardınız acaba?

Kadın zaten bu konuda evham yapmış, böyle yazmanız doğru mu?

Kesin hasta çocuğu götürün dediğiniz yerde sağlık ocağı. Sağlık ocaklarında çocuk doktoru mu bulunuyor?
2 haftadır ateş var emmeyi bırakmış nefes almakta zorlanıyor hastalık deyil de nedir? Sağlıklı bi çocuk böylemi olur konu sahibi diş çıkarmaya bağlamış diş çıkarma böyle olmaz bende anneyim bilgim var ki yorum yaptım ayrıca sağlık ocağında çocuk doktoru olmayabilir ama muayenede tahlil de yapılıyor ve her konuda da bilgileri var

2 haftadır ateş var emmeyi bırakmış nefes almakta zorlanıyor hastalık deyil de nedir? Sağlıklı bi çocuk böylemi olur konu sahibi diş çıkarmaya bağlamış diş çıkarma böyle olmaz bende anneyim bilgim var ki yorum yaptım ayrıca sağlık ocağında çocuk doktoru olmayabilir ama muayenede tahlil de yapılıyor ve her konuda da bilgileri var
Çocuğu bir doktor görmüş zaten, tahliller yapılmış.

Bir doktora daha gösterin ne olur ne olmaz demek başka. Zaten evham yapmış bir anneye bu çocuk kesin hasta, yazık çocuğa demek başka.

Sağlık ocağındaki doktorlar pratisyen hekimdir. Her konuda bilgili olduklarına nasıl emin oldunuz?

Back