bebeğim hareket etmiyor.. :(

bana da bir keresinde öyle denmişti, bu hamileliğimde de muayene olmaya gittiğimde yumurtlaman olmuş ama gebelik yok ama ne olur ne olmaz kan testi yapalım demişti, sonuç pozitif çıkmıştı.. :nazar: :emir_bebek: bunun üzerine yumurtlaman geç olmuş o yüzden göremedik ultrasonda demişti.. o yüzden yavaş laflarına çok üzülme gebeliğe engel bir durum değildir başka bir sıkıntın yoksa... Allah gönlüne göre versin arkadaşım inşallah en hayırlı zamanda bir bebişin olur.. :16:

Allah razi olsun icimi rahatlattin arkadasim bakalim son bi saat kaldi bekliyorum haber vericem hayirlisi

doguma az zaman kala bende kızımın hareketlerini az hissetmeye başladım
hatta kaç kere gittim bebegim hareket etmiyor diye:27:
en sonunda dr gelmeden uyu duşa gir tatlı bişeyler ye biraz bekle sonra gel demişti:9:

doguma az zaman kala bende kızımın hareketlerini az hissetmeye başladım
hatta kaç kere gittim bebegim hareket etmiyor diye:27:
en sonunda dr gelmeden uyu duşa gir tatlı bişeyler ye biraz bekle sonra gel demişti:9:

ayyy ama insan pimpirikleniyo ister istemez... :27::1: geçen haftalarda bir gece uyumaya çalışırken ( ama tabi ne mümkün sağa dönüyorum sağım ağrıyor, soal dönüyorum solum ağrıyor, sırtüstü yatıyorum belim ağrıyor) sağa doğru döndüm bişe çıt etti ayyyy uykusuzluktan o sersemlikle bir korku girdi içime kıza mı bişe oldu boynu mu incindi acaba gece gece neler geldi aklıma... :1: saba huyanıp kendime gelince şapşallığıma çok güldüm ama böyle böyle zaman zaman korkular giriyor içime.. :17:

ayyy ama insan pimpirikleniyo ister istemez... :27::1: geçen haftalarda bir gece uyumaya çalışırken ( ama tabi ne mümkün sağa dönüyorum sağım ağrıyor, soal dönüyorum solum ağrıyor, sırtüstü yatıyorum belim ağrıyor) sağa doğru döndüm bişe çıt etti ayyyy uykusuzluktan o sersemlikle bir korku girdi içime kıza mı bişe oldu boynu mu incindi acaba gece gece neler geldi aklıma... :1: saba huyanıp kendime gelince şapşallığıma çok güldüm ama böyle böyle zaman zaman korkular giriyor içime.. :17:

:27::27:yani pimrikli olmak dogamızda var sanırım:27:
sizin haftalarınızda bende uyuyamazdım:26:eşim kafa buluyodu git koltukta oturdugun yerde uyu diye:52:
son haftalarda korkularda daha çok artıyor ama :34:

:27::27:yani pimrikli olmak dogamızda var sanırım:27:
sizin haftalarınızda bende uyuyamazdım:26:eşim kafa buluyodu git koltukta oturdugun yerde uyu diye:52:
son haftalarda korkularda daha çok artıyor ama :34:

aynen ya ilk haftalarda daha bi rahattım millet pimpirikleniyodu aman uzanma aman ağır kaldırma vs diye ben bu kadarcıktan bişe olmaz diye ben onları rahatlatırdım, şimdi millet beni sakinleştirmeye çalışıyor.. :16:

aynen ya ilk haftalarda daha bi rahattım millet pimpirikleniyodu aman uzanma aman ağır kaldırma vs diye ben bu kadarcıktan bişe olmaz diye ben onları rahatlatırdım, şimdi millet beni sakinleştirmeye çalışıyor.. :16:

az kalmış ama
inş.melegini sag saglim saglıkla kucagına alırsın:16::16:

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi.
Bu aylarda böyle şeyler normal. Ablamdan biliyorum ne çok taşınmıştık hastaneye bu haftalarda :1:

allah senden de razı olsun, içini ferah tut lütfen bana da haber ver, bekliyorum hayırlı haberlerini..

Gebelik suphesi var hcg 6.01 varsa cok yeni dedi negatif degil cunku ya nasip hayirlisi iki gun sonra tekrar kan testi vericem

Back
X