bebeğim haraket etmiyorrrrrrrrrrrrrrr

sutlu gayfe alllah razi olsun cnm yazdigin için rahatladim. zaten diyorum terslik olsa karnim agrir vs kendimi rahatlatiom oynadigi an yazcam buraya umutla bekliyom aryenerden de ayni sekilde haber bekliyom oynadimi onunki acaba

1 haftanin sonunda pip pitlar basladi sukur:)demekki bu haftalar tutarsiz oluyo gercektende

Sağlık sorunlarınız yoksa yürüyüş yapın mutlaka hafif egzersizler bebişlerinizin hareketlerini daha sık hissedersiniz:ecrin_bebek:

Canım benim doktorum bu haftalarda 3 gün sınırı koydu üç gün hisetmessen hemem gel dedi. Bence hemem doktoruna git.

Bu haftalar tutarsız oluyor gerçekten benimde oluyordu hareket etmediği zamanlar...aslında o hareket ediyor ama senin hissedeceğin kadar olmadığı için öyle...benimde o haftaarda bir bakıyosun 1 hafta yok ortalarda sonra 1 hafta sonra bir başlıyo sanki öncesine göre büyümüş dahada hareketlenmiş...bende heralde 1 hafta dinleniyor,uyuyor büyüyor diye yorumluyordum...tabi şimdi pek durduğu söylenemez devamlı coşma halinde...

malesef kizlar korktugum basima geldi((((( zaten oynamadgi ilk gun içime bi sizi sikinti endise cokmustu dr a gitmeye korkuyodum. 10 gun sonra gittim kalp atislarini bulamiyorum dedi ve bu benim 5. ci kaybim hiçde bi sorun bulamdilardi digerlerinde bunda bebek aspirini içiyodum umitliydim ama kismet olmadi;:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…