bebeğim haraket etmiyorrrrrrrrrrrrrrr

aryener

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2008
124
0
ya kızlar bana bir akıl verin lütfen 20 hafta 4 günlük hamileyim 5 gündür haraket yok.neden acaba?benimle aynı durumda olanlar varmı?ne yapamam lazım çikolata yemekten bıktım.ultrasonda bişeyi gibi dedi doktor.bu haftalarda hissetmeyen varmı?

Bence doktorunu arayabilirsin. Bu haftalarda daimi hareket olmaması normaldir belki de... Ama en iyi cevabı doktorun verecektir... Sen içini ferah tut canım...

canım benim hemen endişelenme.bazen bendede oluyor 2gün falan hareket etmedikleri.moralim bozuluyor aklım hep orda dolaşıyorum.soluğu doktorda alıyoruz.allaha şükür bir sorun olmuyor.dün 21.gebelik haftasında da okudum şöyle diyor;bu süreçte bebeğinizin zaman zaman daha az oynadığını hissederek endişeye kapılabilirsiniz.fakat bilmeniz gereken bu haftalarda bebek hareketlerinin tutarsız olduğudur.hareketler bebeğiniz büyüdükçe ve beyin dokusu geliştikçe daha anlamlı ve istikrarlı olacaktır.okey canım ama yinede sen kontrole git istersen için rahat etsin

canım benimde geçen hafta yaklaşık 4-5 gün oynamadı bende gittim dr a...bişeyi yoktu ..doktor o hareket eder ama sen hepsini algılayamassın ancak sert dönüşlerde veya rahim duvarına vurunca anlarsın bişey olmaz dedi aynı günün akşamı fıkırdamaya başladı..ama yine dr a görün tabi...

ewet canım hep öyle oluyor ben ne zaman endişelenerek doktora gitsem daha ogün başlıyor oynamaya.demekki doktorlarınıda özlüyor bebeşlerimiz ara ara

Canım telaşlanma hemen...Ben de çok sık hissetmiyorum bebişimi. Daha minikler annesi, gümbür gümbür vuracağı zamanlarımız çook olacak. Sıkıntılanma, psikolojik olarak da hissedemezsin sonra.

bende bebeğimin hareketlerini çoğu zaman hissedemiyorum. doktorum çok küçük hissetmemem normal demişti. arada da sanki damar atar gibi hissediyorum.
kızlar çatlaklar için önlem alıyormusunuz ne kullanıyorsunuz

canim benimde hareket etmiyordu bir haftadir
dun biraz hissettim

inanın içim okadar rahatladıki:) hepinize teşekkür ederim.cumartesi doktorumla ravdevum var.inaşllah ozamana kadar oynar nazlı meleğim.

canım hemen doktora gıt sakın bekleme ben ıkı gun gıtmedım ve begım kordon dolanmasından olmustu 27 haftalıktı boyle seyler cok onemlı vakıt gecırme derım.

benimde 2 gündür hareket etmiyordu ama 2 gündürde durmuyor
demek ki oluyor böyle şeyler

Arkadaşa katılıyorum canım 5 gün uzun bir zaman doktora hemen görünmelisin bence nolur nolmaz için rahat etmiş olur en azından............

cumartesi randevum var ozaman giderim artık.biraz önce azcık kıpırdadı gibi oldu...inşallh akşama kadar biraz daha kıpırdar.benimle aynı sorunu yaşayanlar olduğunu duyunca rahatladım..azcık kıpırdadı.

Sessiz bir odada yatar vaziyette uzan sonra hafif bir müzik aç elini karnına koy biraz bekle mutlaka tepki verecektir demişti doktorum eğer uyumuyosa.......Hareketsiz bi şekilde uzandıktan sonra eşinin yada senin konuşmalarında aynı tepkiyi verecektir yalnız elini karnına koymayı unutma hissediyolarmış çünki....İkinizede bol sağlık diliyorum canım sevgiler.....

teşekkür ederim.ben 20 hafta 4 günlük oldum bebek duyarmı şimdi müzik dinletsem.yoksa benim hislerimdenmi etkilenerek tepki verir?bunuda merak ediyorum.

Canım bence çok evham yapıyorsun, daha minicik bir bebiş o. Biraz daha büyüdüğünde bunu dert etmen normal ama şimdi bunun için çok erken. Eminim o hareket ediyordur ama sen hissetmiyorsundur. Kafana takma, zaten dr. a da gitmişsindir şimdiye kadar ve bişey olmadığını görmüşsündür. Lütfen stres yapma, b ebişinde etkilenir.
Kendine iyi bak...

canım tatlı bişe yee meyve suyu içç sol tarafına yatt oynamassa doktora gitt

cnm endişe etme oluyor bazen hareket etmedikleri.
bende 21 haftaya girecem bazen 4 gün falan bazen 1 hafta haqreket etmiyor.aslında bende endişe ediyorum,ama bi süre sonra hareket etmeye başlıyor.bu sık sık oluyor artık alıştım ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…