Premature Bebekler Bebeğim hala küvezde

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.
Az önce doktor ile konuştum yarın ikinci düzeye geçiyor bebeğim gidip emzirebilirmişim hala küvöz içine oksijen veriyorlarmış ama emzirebilmem iye gittiği anlamına gelir değil mi inşallah toparlıyor bebeğim değil mi
doktoru en son ne dedi inşallah iyi olacak annesi onlar çok güçl

Konuyu okudum çok mutlu oldum inşallah sağ Salim kavuşursunuz yavrunuza sabrınıza hayran kaldım sizin ve bebeğiniz için dua edeceğim

Canim emzirdigin takdirde buyuk oranda risk ortadan kalkıyor. Emzirmeden bi kac gun sonra taburcu olursunuz bende yasadim cok zor

evet insallah emzirebilirsen yani emebilirse anne uyum odasina alirlar beslenebilmesine bakıyorlar sonrada taburcu olur Allahin izniyle

Benim birde 4 yaşında oğlum var emzirebilmem için hastanede anne otelinde kalmam şartmış şimdi oğlumu bırakıp gitmek var işin ucunda ona da üzülüyorum oğluma haksızlık etmiş olmuyorum inşallah oğlumun bakanı var ama yine de ne bileyim

Canim emzirdigin takdirde buyuk oranda risk ortadan kalkıyor. Emzirmeden bi kac gun sonra taburcu olursunuz bende yasadim cok zor
Birde bebeğim sürekli uyur halde yani gelen fotoğraflarda uyuyor gidip gördüm uyuyor bu normal mi acaba sürekli uyuması oksijenin bir etkisi mi acaba bu

Birde bebeğim sürekli uyur halde yani gelen fotoğraflarda uyuyor gidip gördüm uyuyor bu normal mi acaba sürekli uyuması oksijenin bir etkisi mi acaba bu
Cnim hic sikinti ypma yeni doganlar zaten hep uyurlar kaldiki senin haftasi kucuk normal yani.emzirmek icin bi kere 6saat bkledigimk biliyorym

Az önce hastaneye gittim henüz emzirmeyecekmişim pazartesi gel dedi doktor inşallah pazartesi gideceğim orada kalıp bakımınada yardımcı olacağım

bende doğum yaptigimda 4 yasindaydi oğlum neden haksızlık yapmış olacaksin canım üzülme en fazla 1 gece kalirsin bebeğininde sana ihtiyaci var

Tam herşey düzeliyor derken başka bşşey çıkıyor şimdide sindirim sistemi tam gelişmemiş dendi hemşire bebeğimi beslerken yanındaydım şırınga ile besledi ve bebeğim zorlandı daraldı anında satrasyonu düştü ne zamana kadar böyle gidecek acaba ne zaman tam olarak toparlanacak bugün 11. Günü bebeğim emebiliyor ama işte daraldığı için emziremiyorum hala şırırınga yada hortumla besin alıyor sindirim sistemi ne zaman tam gelişir acaba doktor 1 haftayı ön görüyorum ama daha erken daha geç ne olur bilemem dedi napacağımı bilmiyorum artık dayanamıyorum

Güçlü olmaya çalışın geçecek hepsi, benimkiler de hastaneden çıkmamıza 2 gün kalaya burundan hortumla beslendiler. Maşallah ne güzel bebeğiniz emebilecek kadar güçlü, benimkilerin birisi hiç emmedi çenesi yoruluyordu hemen, diğeri de eve çıkınca 2 hafta kadar ancak emdi. Sağarak 4 ay süt verebildim . Biberondaki sütü bile zorla içiyorlardı. 1 haftaya toparlar inşallah bebeğiniz ve sağlıkla evinize alır gidersiniz

Kızımın ağzındaki hortumu çıkardılar iki gündür emiyor emerken tıkanmıyor oksijeni yanıma almıyorum çok güzel emiyor bence artık beslenme sorunu da yok oksijen sorunu da ama doktor ne der neye göre değerlendiriyor bilmiyorum

Ya bebeğimin 24 saattir kapalı olan oksijenini işi defa 89 olmuş satrasyon diye tekrat bağlamışlar kendi isteğimle taburcu olmak istedim benim çocuğumu bana vermiyor ya savcılıktan yazı getir diyor ya çocuk benim çocuğum düzenli emiyor bir problem yaşamıyor nasıl vermiyorsun çocuğumu neye göre tekrar oksijen bağladın sen ne olur yardım edin ne yapacağımı bilmiyorum bebeğimi çıkarmak istiyorum nasıl izin alıp çıkarabilirim başhekime gitsem işe yarar mı

Siz şu an sadece emdiği kadarlık kısmını biliyorsunuz. Demek ki hala az da olsa oksijen desteğine ihtiyacı oluyor ki doktorlar sağlığı için bırakmıyorlar. Lütfen doktorları dinleyin ve tamamen iyileşmesini bekleyin. Şimdiden ne kadar yol katetmiş baksanıza bebekler tahmin ettiğimizden daha güçlüler, çok az kaldı biliyorum dayanmak çok zor ama bebeğinizi düşünün lütfen doktorlara güvenin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…