- 29 Nisan 2021
- 23
- 19
- 3
- 30
- Konu Sahibi Annemannemmmm
-
Bizimkiler ikiz kız 1600 erkek 1900 gram biraz daha büyümeleri için tutuluyorlar ..ben sizin kadar detay bilmiyorim ama tek bildiğim ikinci gün kendi kendilerine solunum alabildikleri ...2400 gram şuan doktor 40 mg la besliyoruz dedi sadece küvöz içine hava veriliyor şuan ama deli olacağım bide pandemi nedeni ile bir kere görebildim sadece sizin kaç kilo
İnşallah canim inşallah herşey iyiye gidecekİnşallah ama işte benşm bebeğim hala küvöz içine solunum desteği veriliyor buda bizim kavuşmamıza engel yani herşeyi temiz ama hala kendisi tam olarak nefes alamıyor bu beni korkutuyor umarım Allah bebeklerimizi bize bağışlar
Kilosu gayet iyi, ciğer gelişimi 36. Haftada tamamlandığı için standart prosedür, hiç korkmayın.2400 gram şuan doktor 40 mg la besliyoruz dedi sadece küvöz içine hava veriliyor şuan ama deli olacağım bide pandemi nedeni ile bir kere görebildim sadece sizin kaç kilo
İnşallah bir an önce toparlar bende yavruma kavuşurum duanızı esirgemeyin nolurKilosu gayet iyi, ciğer gelişimi 36. Haftada tamamlandığı için standart prosedür, hiç korkmayın.
Benim 37 haftalık doğan bebeğimi 2400 eve getirdik, yani küçüklüğünden değil sadece ciğer için gerekli.
İnşallah canımİnşallah canim inşallah herşey iyiye gidecekgüzel haberi vereceksin burdan taburcu olduk diye ..sen üzülüp hirpalama kendini sütun kesilmesin
Allah sağlıkla tez zamanda kavuşmayı, bir ömür sevgiyle büyütmeyi nasip etsin.İnşallah bir an önce toparlar bende yavruma kavuşurum duanızı esirgemeyin nolur
Öncelikle tebrik ederim, sağlıcakla biran önce bebeğinize kavuşursunuz inşallahGeçen hafta 35 hafta 3 günlük doğum yaptım sezeryan oldu doğumum bebeğimi solunum güçlüğü nedeni ile küvöze aldılar makineye bağlandı daha sonra makineden ayrıldı doktor cuma taburcu ederim demişti ama bugün görüştüğümüzde direk buruna ağza değil ama küvöz içine oksijen veriyoruz çok hızlı nefes alıyor test yaptım temiz çıktı eğer temiz çıkmasaydı tekrar makine bağlayacaktım dedi bugün 7. Günü neden hala düzelmedi ve neden bir düzelir gibi oluyor sonra yine kötü oluyor bunu yaşayan var mı artık dayanamıyorum elim kolum bağlı kafayı yemek üzereyim
Allah sağlıkla tez zamanda kavuşmayı, bir ömür sevgiyle büyütmeyi nasip etsin.
Lütfen içinizi ferah tutun.
Böyle mesajlar alınca içim azda olsa rahatlıyor cevap yazdığınız için teşekkür ederim duanızı eksik etmeyinÖncelikle tebrik ederim, sağlıcakla biran önce bebeğinize kavuşursunuz inşallahBenim de ikizlerim 34. Haftada doğdu, 2 kilogramın altındaydı ikisi de. 17 gün kuvözde kaldılar, ilk 4 gün solunum cihazına bağlıydılar sonra çıkardılar bir kaç gün sonra biri tekrar bağlandı, 2 gün sonrada tamamen çıkardılar, tedbir amaçlı yapıyorlar içinizi ferah tutun, eve çıktığımızda 2 kg anca vardı ikisi de, hiç problem çıkarmadılar çok şükür. Şuan 9 aylık olduk. Zor da olsa sakin olmaya çalışın, eve geleceği zamana kadar enerji depolayın,uykusuz gecelere hazır olun, süt sağmayı da ihmal etmeyin. Size geçmiş olsun, bebeğinize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum
İnşallah en kısa sürede toparlar ve çıkar Allah bebeğinize ve bebeğime sağlık sıhhat versin inşallah sizi kavuşturduğu gibi bizide kavuştursunBenim bebegim de 7 gun küvzde kalmıştı. Solunum sıkıntısıydı bizimkisi de. 8.gun cıkış almıştık. Neler cektım ben bilirim. Ama o donem tesellim suydu.yenıdogan oldugu ıcın hastane ortamı onlar ıcın en iyisi. Ortam sıcaklığı sessizlik ebelerın tecrubesı ilk bıkac gun yeni dunyaya alıstırıyor onları. Tabıki yine de istemezdim asla direk evizimize getirmek isterdim ama olmadı malesef..
Uzulme canım bence cok uzamayacak 10.gune felan cıkarırlar dıye dusunuyorum. Cok gecmıs olsun.
Allah yardımcınız olsun çok üzüldüm inşallah çabucak iyileşir siz ona oda size kavuşur inşallah2400 gram şuan doktor 40 mg la besliyoruz dedi sadece küvöz içine hava veriliyor şuan ama deli olacağım bide pandemi nedeni ile bir kere görebildim sadece sizin kaç kilo
Amiin inşallahİnşallah en kısa sürede toparlar ve çıkar Allah bebeğinize ve bebeğime sağlık sıhhat versin inşallah sizi kavuşturduğu gibi bizide kavuştursun
Amin inşallah Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun çok üzüldüm inşallah çabucak iyileşir siz ona oda size kavuşur inşallah
İnşallah öyle olur Allah evladımı bana bağışlar Rabbim kimseye evlat acısı hasreti yaşatmasınkuvez ici solunum en son olanı buda iyiye gittiğine işarettir kendi kendine nefes alıp verebiliyor çok şükür en kisa zamanda ciğerleri iyice gelişip çıkacak inşallah.
amin insallah en kisa zamanda kavuşursun yavruna ne zaman gideceksinİnşallah öyle olur Allah evladımı bana bağışlar Rabbim kimseye evlat acısı hasreti yaşatmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?