Bebeğim hala konuşmuyor

Çok şükür, dinliyor ve anlıyor. Yap dediklerimi yapıyor. Tek sorun konuşmasıydı madem çok kişi böyle durum ile karşılaşmış demek ki normal, bekleyelim bakalım biz de

Etraftan gelen tepkilere kulaklarınızı tıkayın cennet vatanımda herkes doktor çok şükür:)

Ha bir de isaretlerle size her derdini anlattığı için konusmaya gerek duymuyor. Her sey ihtiyac dahilinde gelişir siz onun isaretlerini anlamamazliktan gelin hatta anlamiyorum söyle diyin.

Her bebeğim gelişimi aynı olmuyor tabi ki kimi 10 aylık yürüyor, kimi 18 aylık konuşmada da bence, şu zaman şöyle konuşmalı diyemeyiz. Oğlum 2 yaşında 2-3 kelimelik cümleler kuruyor. Çoğu söylediği seyi ben anlıyorum sadece. Komutlara uyuyor her dediğimi anlıyor. Her şeyi merak edip parmağıyla 'anne bu' diyip adını soruyor ama asla kendi tekrar etmiyor. Aynı yaştayken komşu kızı otur sohbet et öyle güzel ve akıcı konuşurdu. Yine doktorunuzla görüşün tabi dr görüşü almakta fayda var :) En azından çevrenizdekileri susturursunuz

Kızım da 1 yaş kontrolünde Demir eksikliği çıkmıştı tekrar kontrole götüreceğiz son durumu için o zaman bu durumu da tekrar soracağım doktora. Corona bitse de rahat rahat gitsek beklemeden hiç :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…