- 17 Mayıs 2019
- 135
- 40
- 28
- 33
- Konu Sahibi Defnosun Annesi
Çok şükür, dinliyor ve anlıyor. Yap dediklerimi yapıyor. Tek sorun konuşmasıydı madem çok kişi böyle durum ile karşılaşmış demek ki normal, bekleyelim bakalım biz deBi sorun olsaydı senin verdiğin komutlara karşılık vermezdi algıları açık olmazdı
Benim oğlum düşün 2 yaşındayken bile senin bahsettiklerini yapmıyodu telaş etmene gerek yok benim yeğenimde tam 3 yaşına bastıktan sonra konuşmaya başladı çok akıllı bi çocuk herşeyi anlardı ama konuşamazdı 3 yaşına kadar. Benim arkadaşımın abisi de tam 4 yaşında konuşmaya başlamış hiçbir sorunu yokmuş gayetde tahsilli biri
Sen konuşmaya devam et o da ilerde konuşmaya başlayacak inşallah
Mesela dedesinin resmini göster bu dede de
Bu baba de. Benim oğlum bak ne diyorum bana tam 2,5 yaşında anne demeye başladı
O yaşa kadar herkesin çocuğu neler derdi üzülürdüm en azından anne demesini hasretle bekliyodum bana anne diyo ama babasının yüzüne hala baba demiyo sadece resmini falan görünce ya da eşim aradığı zaman baba diyo. Çocuğun sen ona bişey derken gözlerine bakıyo seni dinliyo dimi bi sıkıntısı olsa sen az çok hissederdin zaten
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)