bebeğim gündüzleri uykusu geldiğinde çok ağlıyor

yagmur26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2007
89
2
86
Denizli
6.ayımıza girmek üzereyiz tam gaz problemimiz bitti derken birde uyku problemi başladı gündüzleri ortalama 2 saatte bir uykusu geliyor bebeğimin ve sonrası tam bir kabus beşiğinde uyumuyor,ana kucağında uyumuyor,ayağımda sallamak istiyorum çığrınıyor,son çare küçük odaya salıncak yaptık oraya yatırıncada çok ağlıyyor ve ağlarken uyuyakalıyor uyumadan önce karnının tok olmasına da dikkat ediyorum ben napıcam yaa kafayı yemek üzereyim uykusu gelicek de yine bağıra çağıra ağlıycak diye diken üstündeyim neden böyle yapıyo olabilir bu sorunu yaşayan varmı yardım edinnnnkafamçokkarıştı

aynı sprun bende de var canım hatta su anda ayagımda sallıorum bagıra bagıra uyuo!!!
bazilari torenle uykuya dalarmis bizimkiler de boyle demek:)
buyudukce duzelir heralde bu yeni cıktı cunku degisiyor surekli

ewet bizde de yeni çıktı bakalım daha neler çıkacak zaten bu kadar sevimli olmasalar çekilmez bu kahır umarım en kısa sürede geçer hiç olmazsa yanlız değilmişim sevindim

ahh....ahh...aynı dert bizde de var. yaklaşık 2 aydır uyutuncaya kadar neler çekiyorum. bazen 2 saat uğraşıyorum yine uyumuyor. valla bende en son çare arabaya bindirip dolaştırıyorum. arabada 10-15 dakika içinde usulca uyuyakalıyor.

Canım bazı bebeklerin gaz sancısı uzun sürebiliyor belki hala gaz problemi olabilir. Birde onu düzenli olarak sadece yatağında uyutmaya alıştırsan rahat edersin zaten ağlamaktan yorgun düşüp uyuyacaksa yatağında uyusun. Ben sallamaya alıştırmadım hep emerken uyurdu şimdi emziğe alıştı ağzına alınca gözler gidiyor. Bence ona sürekli farklı ortamlar yaratmak yerine dediğim gibi bir yatağı olsun ve bebeği sallamak iyi değildir. Kucağında emzirirken yavaş yavaş sallasan belki uyur birde humananın iyi geceler çayı var doktoruna danışıp kullanabilirsin. Ve ayrıca diş çıkarıyorda olabilir.

bizde 5. ayımıza giridk benim oğlumda öyle önceden öyle değildi yeni çıktı büyüdükçe değişiyor nasıl uyutucamı şaşrır oldum galiba diş çıkartıyor layhayhoy

benim oğlum da biyere gidip gelince çok eziyet ediyor.dışarda uyuyor süper.eve gelince uyutmak imkansız.ağlaya ağlaya uyuyor.düzeni bozuluyor heralde.allahtan gece rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…