• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim gündüz uyuyor ama gece uyanık

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Bonadea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
765
17
96
Gaziantep
Arkadaşlar bebeğim henüz 4 günlük. Yeni doğan bebeklerin günde 18-20 saat uyuduğunu biliyorum ama kalan 4-6 saat uyanıklık süresi hep geceye denk geliyor. Gündüz uyandırmaya çalıştım ama nafile. Hep uyuyor kuzucuk. Uyanık olduğu vakti gündüze kaydırmak için ne yapmalıyım acaba?

öncelikle bebeğiniz hayırlı olsun,gündüz aydınlık,perde açık yatırın,akşam olunca odasının lambasını karartın.dicem ama yapıyorsunuzdur herhalde.
çok değişir uyku düzeni.
Siz o uyurken uyuyun mutlaka.geleni gideni işleri boşverin.

benim kızım doğduğunda 40ı çıkana kadar gece odanın lambası hep açıktı (belki batıl inanç ama öyle yaptım) şimdi ise 37 günlük ve gece yatmadan banyo yaptırıyorum emzirip uyutuyorum ışığıda kapatınca 3 saat aralıksız uyuyo banada ilaç gibi geliyo
sonra sabaha kadar saat başı uyanıyo...
bizim cadının uyku düzeni böyle..
bide 40 ı çıktıktan sonra huyu değişti çok cadı ve mızmız oldu

canım doğurmuşsun allah bağışlasın
daha çok küçük henüz uyku düzeni olmaz, geceyi gündüzü bilmez
biz öğrensin diye gündüzleri oturduğumuz odada yatırır, sadece gece yatağına koyardık
ama zamanı var alışır annesi

daha çok küçük bebişin annesi biraz zaman tanı ona :) benım oğlum da ilk başlarda gece uyumazdı. ben geberıyodum uykusuzluktan. psikolojim de çok bozuktu.çok geçmeden alıştı. yani doğduktan 2-3 hafta sonra. ama yıne de belli olmuyo bazen uyumayası tutuyo. şimdi 2 aylık olmak uzere. karanlıkta daha uzun uyuyo sanki. ama bebekler çok değişken oluyolar

Back