• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebegim gelmek bilmiyor :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ecemvarolberen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2016
120
46
48
34
Merhaba hanimlar ve tecrubeli anneler.. 40. Haftamdayim bebegimin basi asagida ara sira da sancilarim oluyo ama duzensiz.. normal dogum istiyorum bunun icin bi cok sey yapiyorum. Yuruyusler ,ev isleri ,hurma ,bogurtlen cayi,cinsel munasebeti bile kesmedim ama hala geldigi yok bu bebegin:( etrafim da cok soruyo ondan geriliyorum. Ne sorcagimi da bilemiyorum oyle yazdim....

Canım bebek hazır olduğunda kendi gelir ,eskiden böyle hafta hesabı yokmuş birde erkek çocuk geç gelir diyorlar cinsiyeti ne idi? Boşver insanları herşeye konuşuyorlar doğsun ne zaman diş çıkar ne zamana yürür bunları sorup bunaltacaklar

Birde anne karnında 1 gün dışarıda 1 haftaya bedel diyorlar orda çok rahat şu an güzelce tombiş olsun doğunca 300 -400 gr veriyorlar 1 haftada hemen

Canım bebek hazır olduğunda kendi gelir ,eskiden böyle hafta hesabı yokmuş birde erkek çocuk geç gelir diyorlar cinsiyeti ne idi? Boşver insanları herşeye konuşuyorlar doğsun ne zaman diş çıkar ne zamana yürür bunları sorup bunaltacaklar
Evet erkek bebek ondan mi gelmek bilmiyor bu sipa

40 yada 41 . Haftaya kadar yolu var diye biliyorum ben. Tabi yanlista biliyor olabilirim. Ablamin kizi normal dogum gununden 10 gun somra geldi. Oyle hemen gunu geldi gel sezeryan yapalim demiyorlarki en azindan yurtdisinda. Tr yi bilmem. Bekliyor yinede...
Benim dr. Da o sekilde beklicek ama son gunler gecmek bilmiyor :(

Evet erkek bebek ondan mi gelmek bilmiyor bu sipa
Bilmiyorum benim ilk kız erken geldi şimdi erkek olacak annem hep derdi kız erken gelir erkek geç gelir diye ,kızda dediği çıktı erkekte de bakıcam artık :) benim bir arkadaşda 40. Haftanın içinde dayanamayıp kendi isteğiyle sezeryan olmuştu beklemek istemedi erkek bebekti oda ,ama bence en güzeli doğal sürecin işlemesi ,hayırlı doğum diliyorum sana canım içini ferah tut

Bilmiyorum benim ilk kız erken geldi şimdi erkek olacak annem hep derdi kız erken gelir erkek geç gelir diye ,kızda dediği çıktı erkekte de bakıcam artık :) benim bir arkadaşda 40. Haftanın içinde dayanamayıp kendi isteğiyle sezeryan olmuştu beklemek istemedi erkek bebekti oda ,ama bence en güzeli doğal sürecin işlemesi ,hayırlı doğum diliyorum sana canım içini ferah tut
Bence de en guzeli beklemek.. ama her gecen gun odemim artiyo catlaklar artiyo e zaten bebege kavusma istegi tavan yapti cildircam :((

Doktorum hersey yolunda dedi.6 gun sonra gunumuz doluyo. Ben dedim suni mi verceksiniz . Hayir dedi biraz daha beklicez.. annem beni tam 9 ay 10. Gunde dogurmus :))

Canim valla doktorun ne diyorsa onu yap. Suni yada Sezeryan derse beklicem diye tutturmada benim gibi.
Sende annen gibi 9 ay 10 gün de doguracaksin anlaşılan :)

Back