Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi Bebegim geceleri sürekli uyanıyor

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

Dark_47

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
1
0
1
36
Merhabalar. 9 aylık bebegim üç dört ay öncesine kadar geceleri çok güzel uyuyordu. Bir kaç defa kalkardi. Arada sürekli kalktığı ağladığı olurdu. Atak haftaları genelde.
Şimdi bir hafta öncesine kadar saat başı kalkardi sallardim agimda yada kucağımda uykuya geçerdi.
Bur hafta on gündür neredeyse yarim saat 15 dk saat basi ağlayarak kalkyor ve uykuya zor geçiyor. Dönerken kendini uyandıriyor ve tekrar kendi başına uykuya dalamiyor. Kuş gibi oldu uykusu.
Böyle bir durumu yaşayan varmı,nasil bir yol izlediniz geceleri uykumuzu nasil eskisi gibi yaparız.

Yarım kundan yapabilirsin uyanma sebebi açlık olabilir benim kızım da 1 aylık o da gece 2de kurulu saat gibi uyanıyo meme veriyorum ağlıyo dün sütümü sağdım verdim yarım saat içinde uyudu diğer türlü 4 5 e kadar uyumuyodu. Uyanma sebebini bulmaya çalışın ya da uyku öncesi rutinler yapın her gün aynı saatte yıkayın emzirin doyurun öyle uyutun

Dişten olabilirmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…