Bebeğim geceleri çok ağlıyor

Cemilemehmetttt

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2017
25
2
86
27
Arkadaşlar bebeğim 11 aylık önceden 10.30 gibi yatar 1 gibi süt içirip geri uyurdu ama 1 haftadır geceleri saat 1 gibi kalkıyor ve ağlayarak gözleri kapalı bir şekilde çığlık atıyor sabah 4 buluyor uyumamız ayağımda da sallıyorum mecburiyetten ama zar zor uyuyor acaba neyi var?

11. Ayda (42. Ve 47. Hafta arasi) bebeginiz gelismesinde tekrar adim atiyor ve/veya dis cikartiyor. Gelismesinde adim atiyorsa mesela geceleri yalniz yatmak istememe veya anneyi devamli aramasi gibi belirtiler söz konusu olabilir. Dis cikariyorsa gece huysuzlanmasi normal cünkü yatarken agrisi daha fazla. Ateslenme yoksa ve cocugunuzun hali yerindeyse hastalik söz konusu degildir. Tabi ki yinede iciniz rahat etmesi icin bir doktora danisin

Canım alerjik bir durumu da olabilir.. Korkuyor da olabilir. En iyisi dr a gitmek. Hiçbirşeyi olmadığı halde de uyumuyor olabilir..

gece terörü denen bir durum okarak adlandiriliyor bu yasadiginiz. cocuk uykudan uyanamiyor ama ciglik cigliga sebepsiz agliyor. siz seslenseniz de duymuyor isigi acip uyandirmaya calisin rahatlar. iaterseniz internetten arastirin

Daha 11 aylik bebek korkar mı bilemedim ama olabilir tabii. Bana diş çıkartıyor olabilir gibi geldi, benim oğlum da uykucu bir Şirinken 11 aylıkken ayni sizin bebeğiniz gibi gece uyanmalara aglamaya basladi sonra baktık ki dişler geliyor. Bence yatağından kaldırmadan oksayip sevip sakin sakin konuşup ninni söylemek rahatlatıcı olabilir. Ama her çocukta aynı şey gecerli olmuyir tabi. En iyisi Dr a götürmek ki ona gore yol izlenebilsin

Hemen dis demek istemezdim ama kizimda o aylarda aglayarak uyanmaya basladi ve o haftanin icinde disleri gelmeye basladi.

Benim kızımda 3 aylıkken gece terörü vardı. O kadar küçük çocukta genelde olmaz ama vardı benimkinde. zaten yanımda yatiyordu. O korkuya girmeden önce nefes alıp verisi hızlanıyor ve huzursuz kımıldamaya başlıyordu. Sonra birden ciglik kiyamet agliyordu uyanmadan ve zor uyandırıp sakinlestiriyordum. Çareyi o döngüye girmeden yani nefesı değiştiğinde uyandırmakta buldum. Elimi gogsune koyup burdayim vs diyerek konuşuyordum. İşe yaramazsa kucağıma alıp uyandırıyorum. Bir süre sonra kesildi şükür. Gerçekten çok zor bir durum. Siz de takip edebilir fark ettiğinizde bu şekilde gece teröru başlamadan önünü kesebilirsiniz. Zaten arastirirsaniz çözümü yok önerilen şeylerden biri de yazdığım şekilde o donguye girmeden kirmak

kizim 2 yasina kadar yani sutten kesene kadar geceleri en az 3 defa uyanirdi.bazen geceyi yarim saatle bitirdigim oluyodu.hastalik falan yoktu ama surekli uyaniyodu.belki dis cikariyodur o donemlerde oyle oluyorlar

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim hanımlar yoğun gaz sorunu var mış 2 gündür rahatız Allaha şükür bebeğim de çok iyi maşallah iştahı da geri geldi gece uykusu da düzene girdi şükür

Arkadaşlar bebeğim 11 aylık önceden 10.30 gibi yatar 1 gibi süt içirip geri uyurdu ama 1 haftadır geceleri saat 1 gibi kalkıyor ve ağlayarak gözleri kapalı bir şekilde çığlık atıyor sabah 4 buluyor uyumamız ayağımda da sallıyorum mecburiyetten ama zar zor uyuyor acaba neyi var?
mutlaka bır agrısı sızısı var
kulağına elini sık sık göturuyorsa kulagı ağrıyor olabilir
dişi çıkmadıysa o olabilir
kucaklarken oturturken istemedne bir yerini incitmiş olabilirsiniz ya da kendisi ters bir hareket yapmışstır
ya da evde stress varsa etkilenmiş olabilir
sakinliğe çıkar bol yeşilliğe sakin sakin konuş ve bir an önce doktora git bence

Back