Bebeğim gece uykusunda hareketli oluyor

kahveben

Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2022
21
5
16
Merhabalar bebeğim yakın zamanda 4 aylık olacak bir haftadır gece uykusuna yatırdığımda uykusunda aralıklı olarak sürekli tepinme , kalçasını havaya kaldırıp indirme , beşiğe ayaklarıyla vurma olayı yapıyor resmen beşiği sallıyor bazen ağlama sesi gibi seste çıkartabiliyor ama baktığımda gözleri kapalı oluyor . Böyle bir durum yaşayanınız oldu mu ? Sizce sebebi nedir ?

Evet benim bebeğimde tamamen aynı, gazdan diye düşünüyorum. Video çekip doktora da attım anormal bişry yok olabilir dedi.

Evet benim bebeğimde tamamen aynı, gazdan diye düşünüyorum. Video çekip doktora da attım anormal bişry yok olabilir dedi.
Evet Doktorlar normal diyormuş ben daha sormadım videosunu cektim soracağım farklı bişey söylerse haber veririm sizede haliyle endişeleniyoruz

benim bebeğim 54 günlük o da geceleri aynı şeyleri yapıyor muhtemelen gazdandir bazende emmek istediği zaman yapıyor o sırada alıyorum karnını doyurup tekrar yatırıyorum

Gazı vardır
Yada rahat değildir sırtı ağrımıştır kolu uyuşmuştur diğer tarafa dönmek istiyordur vb
Yada sıcaklamıştır yada üşüyordur
Yada burnu tıkanıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…