• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim gece uyanmıyor

zelis3450

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
4
Puanlar
16
Merhabalar öncelikle 💕
Ayın 25 inde 5. Ayımız bitecek
Bebeğim mama ile besleniyor akşam 11 de mamasını içiyor uyuyor ben uyandırmasam sabah 7 ye kadar uyuyor ama ben gece kaldırıyorum uyurken mama içirip yatırıyorum sizce kaldırıp içirmeye devam etmelimiyim yoksa gece 11 den sabaha 7 ye kdr uyuması mı gerekiyor
Yardım lütfennn 🎈

Merhabalar öncelikle 💕
Bebeğim mama ile besleniyor akşam 11 de mamasını içiyor uyuyor ben uyandırmasam sabah 7 ye kadar uyuyor ama ben gece kaldırıyorum uyurken mama içirip yatırıyorum sizce kaldırıp içirmeye devam etmelimiyim yoksa gece 11 den sabaha 7 ye kdr uyuması mı gerekiyor
Yardım lütfennn 🎈

Kilosu boyu iyiyse dert değildir sanırım ya. Sağlık ocağına bir sorun bence

Merhabalar öncelikle 💕
Yardım lütfennn 🎈
Kilo alımı nasıl?

Benim diğer 1,5 yaşındakini de babası sallıyor diğer odada 😄 o da uyumuyor. Bu gece nöbetçiyiz😄

Ay Allah kolaylık versin ya vallahi zor 🥲
Biz geçen ay taşındık ve ben çocukların odasına taşındım komple fkfkf ikiz bi de benimkiler. Eşim 12-36 çalışıyor ayın 10 günü gece yok 🥲 önceden bölüşmüştük çocukları sizin gibi dkfkfm ben oda sipariş ettim, gelince ikisini ayırıp kocamın yanına taşınmayı düşünüyorum 2,5 sene sonunda epey özledim adamı ama bakalım izin verirler inşallah 😬😂

Kilo alımı iyiyse git yat uyu deliksiz... 20 aydır hasretim o uykuya.

Merhabalar öncelikle 💕
Yardım lütfennn 🎈
3 aydan sonra bebek uyandirilmaz, gece-gunduz uykusunu ayirt eder diye bir doktor ile sariligi yoksa bastan da uyandirilmaz diyen 2 doktorla cocuk buyuttum. Yani her halukarda 5 aylikken uyandirilmaz bizimkilere gore

Öpün başımıza koyun 😄 ben de böyle diyordum "oh oh uyuyan çocuğum var" diyordum hatta. Şimdi 26 aylık gecede en az 4 kez uyanır, hala sütten kesemedim ve sırt ağrısı çekiyorum. 5 aylık bebek beslenme için uyandırılması gerekmez.

Biz geçen ay taşındık ve ben çocukların odasına taşındım komple fkfkf ikiz bi de benimkiler. Eşim 12-36 çalışıyor ayın 10 günü gece yok 🥲 önceden bölüşmüştük çocukları sizin gibi dkfkfm ben oda sipariş ettim, gelince ikisini ayırıp kocamın yanına taşınmayı düşünüyorum 2,5 sene sonunda epey özledim adamı ama bakalım izin verirler inşallah 😬😂
Allah sabır versin😄 konu sahibi gibiydik biz de. "ohh bebeğim uyuyor ne şanslıyız" derdim. 26 aylık gecede 4 kez uyanır. Kocamla tuvalete kalkınca koridorda karşılaşsam sohbet ediyorum 🥲

Bende ikizlerime mama veriyordum çocuk doktorum 1 yaşına kadar besle dedi ben gece 12 de uyanmadigi zaman uyurken besliyordum sizde öyle yapın bence daha çok ufak karnı acikiyordur

Yok canım ne kıskanması 🙄

Kızım 10 aylık gece hala mama için kalkıyorum. Havalar da sıcak. Susuz kalmasını riske atamam. Dr u da zaten bir yaşına kadar gece mama için kalk dedi. Sizin çocuğunuz çok küçük. Kalkmanızı öneririm. 8 saat açlık onun için çok fazla.

Bizim sülaleye sürekli doğuran biri lazımdı. Gerekeni yaptık. 😄 benim de bunlar dışında 7 aylık ikizlerim var. 🙃 sizin ikizler tek yumurta mı. Benimkiler tek yumurta Allah'ım öyle şapşikler ki 😄 gece her biri için bir defa kalksam pırt diye güneş doğuyor 😄😄

Bizim sülaleye sürekli doğuran biri lazımdı. Gerekeni yaptık. 😄 benim de bunlar dışında 7 aylık ikizlerim var. 🙃 sizin ikizler tek yumurta mı. Benimkiler tek yumurta Allah'ım öyle şapşikler ki 😄 gece her biri için bir defa kalksam pırt diye güneş doğuyor 😄😄

Neöööğğ maşallah arkadaşım akıl sağlığın nasıl? Benim gidik de fmfmgmfmv çift yumurta benimkiler, tüp bebek gmfmgmg

Merhabalar öncelikle 💕
Yardım lütfennn 🎈
1bucuk yaş saat basi uyanmaya devam.sen nazar etcen sus bak

Back
X