Bebeğim gece uyanıp bir saat uyanık kalıyor

dreamm134

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2024
177
36
35
Merhaba 14 aylık kızım sonki haftadır ara ara gece uyanıp bir bir bucuk saat kadar uyanık kalıyor tek uykuya mı geciş yapmam gerekiyor ondan mı bu uyanmalarj acaba bilgisi olan var mı ya da atak haftasında mı bilemiyorum hic yapmazdı böyle cünkü saga sola dönüyo uyuyamıyo

Merhaba kızım prematüre şuan 15 aylık ama aslında 13 aylık bu sorunu yaşadık, önem demedim pek çünkü normal buluyorum bu durumu çok sık tekrar etmedikçe

Merhaba kızım prematüre şuan 15 aylık ama aslında 13 aylık bu sorunu yaşadık, önem demedim pek çünkü normal buluyorum bu durumu çok sık tekrar etmedikçe
Simdilik cok sık degil ama üst üste birkac gece olunca sorundan kaynaklı olabilecegini düsündüm ne kadar süre sonra gecti sizinki

Merhaba. Atak haftası sanırım ben de 14 aylık oğlumla aynı problemi yaşıyorum. 🥺
Yaa umarım atak haftası olsun da gecici olur umarım kendimi gectim onun o sürede uyanık olmasına uykusunu alamamasına üzülüyorum gece uykusu önemli cünkü güne enerjik devam etmeleri icin gelisimleri icin
2 kere oldu sonra geçti
bizimki 4-5 kez oldu umarım düzene girer

Yaa umarım atak haftası olsun da gecici olur umarım kendimi gectim onun o sürede uyanık olmasına uykusunu alamamasına üzülüyorum gece uykusu önemli cünkü güne enerjik devam etmeleri icin gelisimleri icin

bizimki 4-5 kez oldu umarım düzene girer
Bak o bilgi çok doğru değil gece uykusu önemlidir ama gece az uyuyan çocukların az geliştiğine dair bir kanıt yok ben hiçbir zaman takmadım bunu kafaya

X