Bebeğim gece ağlama krizi ile uyanıyor

celik1616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
24
-3
31
Bebeğim 6.ayını doldurdu son iki aydır gece ağlama krizleriyle uyanıyor göğsüme alınca susuyor gece saat 12.000 ye kadar ayakta gündüzleri toplam da 4 saate yakın aralıklarla uyuyor ne yapmalıyım gece uykusu için diğer arkadaşlarım damla kullanıyor fakat bebeğim için uygun bulmuyorum yardımcı olur musunuz

Merhaba gece terörü yaşıyor olabilir. Korktuğu üzüldüğü bir şeyler oldu mu? Bunun dışında uyuduğu odanın nemi, havası,sıcaklığı uygun mudur? Bir gününüz nasıl geçer? Gündüz kaçta kalkar kaçta uyur kaç saat? D vitamini kullanıyor musunuz? Gündüz, gece ne zaman veriyrosunuz? Gün içinde dışarı çıkar mısınız? Tv tablet izler mi? Aşırı uyaran oyuncak vs var mıdır? Diş çıkarma sürecindede olabilir belki

Bebeğim 6.ayını doldurdu son iki aydır gece ağlama krizleriyle uyanıyor göğsüme alınca susuyor gece saat 12.000 ye kadar ayakta gündüzleri toplam da 4 saate yakın aralıklarla uyuyor ne yapmalıyım gece uykusu için diğer arkadaşlarım damla kullanıyor fakat bebeğim için uygun bulmuyorum yardımcı olur musunuz
Acıkıyor olabilir mi. Gece 12 e kadar gündüz uykusu az değil mi. Gece uykusuna yatırdıktan sonra sabah kaçta uyanıyor.

benimki de öyle. ne uykusunu erkene alabiliyorum ne bu sorunu çözebiliyorum 😔

Merhaba gece terörü yaşıyor olabilir. Korktuğu üzüldüğü bir şeyler oldu mu? Bunun dışında uyuduğu odanın nemi, havası,sıcaklığı uygun mudur? Bir gününüz nasıl geçer? Gündüz kaçta kalkar kaçta uyur kaç saat? D vitamini kullanıyor musunuz? Gündüz, gece ne zaman veriyrosunuz? Gün içinde dışarı çıkar mısınız? Tv tablet izler mi? Aşırı uyaran oyuncak vs var mıdır? Diş çıkarma sürecindede olabilir belki
Hiç belli olmuyor sabah 8 de kalkar 10 a doğru uyur bir saat ya uyur ya uyumaz iki saate bir uyumak istiyor gündüz ama saat 7. Dan gece 12 ye kadar uyumuyor d vitamin genellikle gündüz veriyorum sadece beş dakika şarkı dinliyor onun haricinde tv bakmıyor 22 derece hava sıcaklığı çok kalın giyinmez sevmiyor diş çıkarma döneminde fakat gece çığlık çığlık uyanıyor gözü kapalı dün gece koynumda sustu yanımda yatırdım

Merhaba ben turkmenistanliyim. Benim bebegimde dogumdan sonra sütüm gelmedi doymadi acliktan agalayark uyaniryordu. Sonra mamaya basladik 1 ay sonra. Tamamen doydu aglamasi kaldi. Sonrada birden gece aglamalara basladi ve bebek uyku tozunu 5e bolerek verdik misil misil uyuyor aciktigi zaman uyaniyor. Su an oglum 8 ayin girdi wn cok şükür hic bir sorun yasamadik ne hastalandi nede uyku tozu yan etki gosterdi. Bebek cok aglarsa dahada cok aglar sonra o uykusunu alamazsa daha cok. O yuzden zarar diyenlere inanmayin bebeyinizin iyi uykusunu almasini saglayin. Kendiniz mesele uykuzus gezebilirmisiniz? Kac gece aglarsaniz uykusuz olup hemen uyanip durursaniz kullanmazmisiniz hic bir sey psikolojiniz bozulmazmi?

Merhaba ben turkmenistanliyim. Benim bebegimde dogumdan sonra sütüm gelmedi doymadi acliktan agalayark uyaniryordu. Sonra mamaya basladik 1 ay sonra. Tamamen doydu aglamasi kaldi. Sonrada birden gece aglamalara basladi ve bebek uyku tozunu 5e bolerek verdik misil misil uyuyor aciktigi zaman uyaniyor. Su an oglum 8 ayin girdi wn cok şükür hic bir sorun yasamadik ne hastalandi nede uyku tozu yan etki gosterdi. Bebek cok aglarsa dahada cok aglar sonra o uykusunu alamazsa daha cok. O yuzden zarar diyenlere inanmayin bebeyinizin iyi uykusunu almasini saglayin. Kendiniz mesele uykuzus gezebilirmisiniz? Kac gece aglarsaniz uykusuz olup hemen uyanip durursaniz kullanmazmisiniz hic bir sey psikolojiniz bozulmazmi?
Benim bir arkadaşım damla veriyor bay bay isimli ve çocuk sürekli uyku modunda aralarında 17 gün var beni. Çocuğumla kıyasla tepkileri hareketleri çok yavaş o yüzden korkuyorum doktorumuz da kızdı bebeği Doğal yoluyla büyüsün sonradan sıkıntıları çıkıyor diyor bende doğumdan sonra panik atak geçirdim sadece bebeğim üzerine o yüzden çok pimpirikliyim benim de artık uykusuzluk yorgunluktan bebeğime verimli olamıyorum ikimize de sıkıntj oluyor teşekkür ederim ismini yazarsanız araştırayım uyku tozunu

Benim bir arkadaşım damla veriyor bay bay isimli ve çocuk sürekli uyku modunda aralarında 17 gün var beni. Çocuğumla kıyasla tepkileri hareketleri çok yavaş o yüzden korkuyorum doktorumuz da kızdı bebeği Doğal yoluyla büyüsün sonradan sıkıntıları çıkıyor diyor bende doğumdan sonra panik atak geçirdim sadece bebeğim üzerine o yüzden çok pimpirikliyim benim de artık uykusuzluk yorgunluktan bebeğime verimli olamıyorum ikimize de sıkıntj oluyor teşekkür ederim ismini yazarsanız araştırayım uyku tozunu
Ноoфен arastirin isterseniz biz 1.5 bucuk aylikken basladin gecen ay kesdik dokdyorumuz 1 yasina kadar gece uyumuyorsa ver yoksa cocuk hem gunduzleri sinirle hemde geceleri uykusuz olur demisti . 1bucuk aylikken 5 e boluyorduk. 15 gun veriyoruz 5 gun vermiyoruz. Yine 15 gun veriyous 5 gun vermiyoruz. Sonra buyuyunce 2ye bolduk . Ilk baslarda evet cok uykulu yapiyor bilmeden 2 ye bolmusyul sonra 5e bolunce iyiydi acikinca uyaniyor kendisi hem beni emmedi bebegim sütüm olmadi. Ama siz diş olabilirde diyorsunuz ama 6 aylikken bizimkide oyle yapti uyumadi falan dis henuz cikmiyor.

Simdi oglum cok sukur cok biliyo ya herseyi yoldan araba gecince bum bum diyo bise vermesek almak icin guluyo yine vermezsek agliyo kafasi iyi yani herseyi anliyo adini soyledigimizde hemen bakiyo. Ayaklari desen sunnet olali 5 gun oldu hemen ertesi gun bisiklet surer gibi yapmaya basladi:emir_bebek:

Hem cok aglarsa cok uyumazsa alışkanlık yapiyor bebekler. Bebek icin uretilen seyler bebege zarar vermezki. Hamileykende ilac aliniyor bebek icin. Birde benim oglum hic yavas degil bir yerde durmuyor 1 ay beri oturuyor keni tek basina. Cocugum kucukken cok aglatmadik sakin buyuttuk . Bide sen 10 gun ver uykuysu duzene girince verme istersen sonra onlar keni uyuyor. Oglum buyunce duzene girince kestik bizde. Siz bizden 1 ay kucuksunuz. Korkmayin.bende anneyim zarar vercek sey vermem cocuguma.

Ноофен 100mg

Bende artık sürekli kalkmaktan belim tutuldu gündüz enerjim kalmıyor artık sürekli oyun istiyor yatmak istemiyor yürümek gezmek istiyor
benimki diş çıkarıyormuş 🥹 dün gördük bile 🥹 muhtemelen sizin de aynıdır bence sabırlı olmalıyız bu süreç bize çok zor ama onlara daha zor.. diş için doktora danışarak toz bi takviye var onu verebilirsiniz bir de tülbentle kaşıyorum ben ve diş kaşıyıcı aldım parmağa takılıyor. bugün de buzluğa ucunu ıslatıp tülbent koydum birkaç dakika kemirdi
tüm bunlar rahatlatıyor allah yardımcımız olsun 🌷

Doktorum kesinlikle tavsiye etmiyor katı biri doktora götürdüm doymasa bu kadar kilo alamaz dedi bebeğim ayına göre ilerde gidiyor anladım ki beni emzik olarak kullanmak istiyor emzik almadı eskiden parmak alıyordu ve şimdi unuttu ve bu sorunlar başladı doktorum dişleri çıkması için daha zaman var dedi

Doktorum kesinlikle tavsiye etmiyor katı biri doktora götürdüm doymasa bu kadar kilo alamaz dedi bebeğim ayına göre ilerde gidiyor anladım ki beni emzik olarak kullanmak istiyor emzik almadı eskiden parmak alıyordu ve şimdi unuttu ve bu sorunlar başladı doktorum dişleri çıkması için daha zaman var dedi
Anladım iyi gunler umarım düzene kısa sürede girersiniz

Bebeginiz cok yorgun oldugu icin aglayarak uyaniyor. Gece uykusu saati cok gec. En en gec 20 de uyumus olmali ki buyume hormonlarindan faydalansin.

Nasil biz cok yorgun uyuyunca gece boyu sicriyoruz. Bebeginizde ayni seyi yasiyor

X