• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebegım gece 2 bıberon sıt ıcıyo nasıl onleyebılırım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ozlem44

hayatı kolaylaştırma
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
65
0
86
- Yurtdışı
arkadaslar 1.5 yasında oğlum var gece muhakkak süt içmeye uyanır.anne sutu degıl ayrıca normal sut gece yatmadan once yedırsem bıle gece muhakka uyanır ve sanaha kada 2 biberonu bulur sut ıcmesı ve benıde zorluyo artık bu konuda dertlı olan arkadaslar varmı acaba bılmıyorum ama yardımcı olursanız sevınırım

benim de oğlum bir yaşında ve yedi aylık olduğundan bu yana gece sabaha kadar onun da iki biberon sütü var.tok olsa dahi süt içmeden uyumaz ve uyku arasında da içer mutlaka.ama bu beni sevindiriyor,oğlum süt içiyor onun için çok faydalı.sen niye sorun yaptın ki? gece uykusu bölünüyor diye mi?bilmiyorumkismile

benim de oğlum bir yaşında ve yedi aylık olduğundan bu yana gece sabaha kadar onun da iki biberon sütü var.tok olsa dahi süt içmeden uyumaz ve uyku arasında da içer mutlaka.ama bu beni sevindiriyor,oğlum süt içiyor onun için çok faydalı.sen niye sorun yaptın ki? gece uykusu bölünüyor diye mi?bilmiyorumkismile

yok canım ya fazlası kansızlık yapıyo sevınıyorum sutu ıcmesıne ama o kadar içmesıne canım sıkılıyo

yok canım ya fazlası kansızlık yapıyo sevınıyorum sutu ıcmesıne ama o kadar içmesıne canım sıkılıyo

ne kadar şanslısın ki oğlun süt içiyor.. süt kansızlık falan yapmaz hatta günde 1 lt bile içebilir.. bırak içsin daha 1,5 yaşında gece isteyecek tabi..

özlemcim doktorumuz bize günde yarım litreyi geçmeyin dedi,o zaman gerçektende kansızlık yapar.ama senin oğlun da iki biberon içiyor sanırım sabaha kadar.dolu dolu iki biberon ancak yarım litre yapıyor zaten.yani endişelenecek bir durum yok.opuyorumnanaktan

özlemcim doktorumuz bize günde yarım litreyi geçmeyin dedi,o zaman gerçektende kansızlık yapar.ama senin oğlun da iki biberon içiyor sanırım sabaha kadar.dolu dolu iki biberon ancak yarım litre yapıyor zaten.yani endişelenecek bir durum yok.opuyorumnanaktan

sagol canım ya ıcım rahatladı valla verırken cekıne cekıne verıyodum arkadasım cocugun kac yaısnda yemesı nasıl bılgı verırsen sevınırım

benim oğlum bir yaşında ve sekiz-sekiz buçuk aylık olduğundan beri normal yemek yiyor.bizimle beraber sofrada bizim yediğimiz yemeklerden kahvaltıdan yiyor.sadece üç ay anne sütü aldı ve beş aylıkken ek gıdalara geçtik-doktorun yönlendirmesiyle-yedi aylık olana kadar blendırdan geçirip verdim yemeklerini,sonra taneli parmak beslenmeye geçtik.bir ay falan da ona alıştı.dediğim gibi 8 aylık falandı normal yemeğe geçirdik.çatalla kaşıkla bardakla yedirip içirmeye başladık.sulu yemeğini makarna pilav çorba ekmek o zamandan beri bizimle sofrada yiyor.sadece suyu bardakla içemiyordu,bir yaşına girdiğinden beri onu da içiyor artık.

benim oğlum bir yaşında ve sekiz-sekiz buçuk aylık olduğundan beri normal yemek yiyor.bizimle beraber sofrada bizim yediğimiz yemeklerden kahvaltıdan yiyor.sadece üç ay anne sütü aldı ve beş aylıkken ek gıdalara geçtik-doktorun yönlendirmesiyle-yedi aylık olana kadar blendırdan geçirip verdim yemeklerini,sonra taneli parmak beslenmeye geçtik.bir ay falan da ona alıştı.dediğim gibi 8 aylık falandı normal yemeğe geçirdik.çatalla kaşıkla bardakla yedirip içirmeye başladık.sulu yemeğini makarna pilav çorba ekmek o zamandan beri bizimle sofrada yiyor.sadece suyu bardakla içemiyordu,bir yaşına girdiğinden beri onu da içiyor artık.

sevındım senın adına benım oglum corba ve yumasak seylerı tercıh edıyo yanı kucuk bır peynırı yemez ezerek yedırıcem yoksa yemıyo etıde oyle benım oglum 17 aylıgın ıcınde artık yemesı lazım bu tur seylerı ama yemıyo bende cok uzuluyorum

bencede 500ml geçmedikçe sakıncası yok benim kızımda 15 aylık gece 12de ve sabah 7de 200er cc içiyo

arkadaslar ben cevızı yogurda katarak yedırıyorum onun dısında yedıremıyorum bır kase yogurda 1 tatlı kasıgı cevız tepeleme 1 tatlı kasıgıda bal koyarak verıyorum ama verırıkende yanlıs yapmak ıstemıyorum daha once kımsede duymadım balla verıldıgıne acaba dogrumu

bir yaşından sonra bal verilebilir onu biliyorum.besleyici olur bence bir sorun olmaz.ben oğlumu pütürcüklü taneli şeylere parmak beslenmeyle alıştırdım.sen de denesene bu yöntemi.katı şeyleri küçük parçalara ayır tek tek ağzına ver.ben çok faydasını gördüm.sonra da kaşıkla çatalla verirsin alışınca.

bir yaşından sonra bal verilebilir onu biliyorum.besleyici olur bence bir sorun olmaz.ben oğlumu pütürcüklü taneli şeylere parmak beslenmeyle alıştırdım.sen de denesene bu yöntemi.katı şeyleri küçük parçalara ayır tek tek ağzına ver.ben çok faydasını gördüm.sonra da kaşıkla çatalla verirsin alışınca.

tesekkur ederım arkadasım bılgılendırdıgın ıcın bırde senın yontemını denıcem umarım benım oglumda ıse yarar...

Back