Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
45 günlük bebeğimin gaz sancısı çekiyor metsil gibi ilaçlarda kar etmiyor önerisi olan varmı kuzum ıkınmaktan yorgun düşüyor......
şiddetle dut kompostosu öneririm ne bebekte gaz bırakıyor ne sıkıntı. melekler gibi uyuyor.
hep süt yapıyor hemde gazı alıyor. dutu kaynat komposto olarak iç derim. ben her gün büyük bir bardk içiyorum.
çok şükür bebeğimin sıkıntısı yok.
bebeğim 4 haftalık ilk 3 haftamız güzel geçti ama şimdi bebeğimin sanırım gaz problemi var.sütüm az geldiği için mama takviyesi yapıyorum.beslerken ıkınmaktan kıpkırmızı oluyor yavrumtuvaletini çok zor yapıyor.doktor zinco verdi ama biz pek bi faydasını göremedik.çok huzursuz.uyumuyor.haliyle bende öyle
uykusuzlukta sinir yaptı bende.çok tecrübesizim.25 yaşındayım ve ilk çocuğum.onun huzursuzluğu benide üzüyor.onu nasıl rahatlatabilirim.sözde 40 ı çıkınca düzelirmiş doğrumu bu ?
aynen bizde öyle 3 hafta gayet iyiydi şimdi 4 haftalık gaz başladı.bana en erken 3 ay da gecer dediler![]()