• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz Problemi Bebeğim Gaz Çıkardıkça Daha Şiddetli Ağlıyor Lütfen Bir Bakın

nazlimo67

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2014
17
20
288
33
Arkadaşlar bebeğim 3 ay 10 günlük, doğduğundan beri gaz problemimiz var. Kızım gazını çıkartıyor ama her gazla birlikte az da olsa kaka da çıkıyor ve ciyak ciyak ağlıyor. Gazını yapamayıp ağlasa anlarım ama yapıp yapıp ağlaması bana normal gelmiyor. Çocuk doktorumuz hiç muayene etmeden normal olduğunu söyledi ama hiç içime sinmiyor. Tecrübeli annelerden yardım bekliyorum böyle bir durum yaşayıp çözüm bulan var mı? Ya da sizce sebebi ne olabilir?

Çok fazla gaz sıkıştırıyorsa, gaz çıkarırken poposu acıyor olabilir. Benim kızım da yenidoğan döneminde gaz çıkartırken bazen ağlardı. Ve karnına bakardım semsert olurdu. Bu nedenle gazı olsun ya da olmasın gün içinde sık sık gaz masajı yaparak birikmesini engellemenizi tavsiye ederim. Ben o şekilde rahatlatıyordum sürekli.

Çok fazla gaz sıkıştırıyorsa, gaz çıkarırken poposu acıyor olabilir. Benim kızım da yenidoğan döneminde gaz çıkartırken bazen ağlardı. Ve karnına bakardım semsert olurdu. Bu nedenle gazı olsun ya da olmasın gün içinde sık sık gaz masajı yaparak birikmesini engellemenizi tavsiye ederim. Ben o şekilde rahatlatıyordum sürekli.
Gaz yaparken kaka çıkmazsa ağlamıyor o yüzden başka bir şey mi var diye şüphe ediyorum. Dediğiniz gibi sık sık gaz masajı da yapıyoruz cevap verdiğiniz için teşekkür ederim.

benim oglum da boyleydi. cok gazlanirdir, gazlandikca emmek isterdi, emince gazlanirdi. ilk 4 ay boyle kisir dongudeydik🤣 tabi yine devam etti gazdan aglamalari 6. aya kadar, kabus gibiydi , sabah 6 da uyuyorduk

Back