- 21 Ocak 2014
- 59
- 14
-
- Konu Sahibi YogunGeciyor
benim oğlanda fön çalışırken sesini duydumu korkar ağlardı..senin çocuk gürültü seviyor galiba..Bikac gundur bebegimi fon makinesiyle uyutuyorum. Fon makinesini actigim an gozleri kapanmaya basliyor. Bu durum benide bebegimide cok rahatlatiyor ancak alisir ve surekli bu sekilde uyumak istermi bilemiyorum. Bu konuda tecrubesi olan varmi
Tv sesi acikken rahatsiz oluyo ama fon makinesine karsi zaafi var. Suslu olucak galibabenim oğlanda fön çalışırken sesini duydumu korkar ağlardı..senin çocuk gürültü seviyor galiba..
Bende saglikla o gunlere gelebilirim insallah.. tek basima bebek bakmak omrumden omur aldislm cnım benim oğlum da kolik zamanlarında fön ile uyurdu sonra sancılar geçince uykusu düzene girdi
şimdi yaşında
hatta bi keresinde ben de sızmışım yorgunluktan saatlerce çalışmışmakina
Evett haklisin.. youtubedan dinletmeyi denedim ama bizim kiz canli muzik seviyor galiba:)Anne karnında ki sese benziyor ya rahatliyordur benimkide elektrik süpürgesi sesinde rahatliyor :) yout ube de bebek uyutan sesler var ordan dinletebilirsin boşuna elektrik harcama :)
Bizde yeni basladi..:) tesekkur ederimBizde bi ara telefona kaydedip dinletiyorduk :) genelde 3. veya 4. ayında biten bir mevzudur. Allah' tan 2. çocuğumda çıkmadı :) Kolay gelsin
Bikac gundur bebegimi fon makinesiyle uyutuyorum. Fon makinesini actigim an gozleri kapanmaya basliyor. Bu durum benide bebegimide cok rahatlatiyor ancak alisir ve surekli bu sekilde uyumak istermi bilemiyorum. Bu konuda tecrubesi olan varmi
benim oğlanda fön çalışırken sesini duydumu korkar ağlardı..senin çocuk gürültü seviyor galiba..
slm cnım benim oğlum da kolik zamanlarında fön ile uyurdu sonra sancılar geçince uykusu düzene girdi
şimdi yaşında
Tv sesi acikken rahatsiz oluyo ama fon makinesine karsi zaafi var. Suslu olucak galiba:)
Bende saglikla o gunlere gelebilirim insallah.. tek basima bebek bakmak omrumden omur aldi
Anne karnında ki sese benziyor ya rahatliyordur benimkide elektrik süpürgesi sesinde rahatliyor :) yout ube de bebek uyutan sesler var ordan dinletebilirsin boşuna elektrik harcama :)
Dikkatle dinliyorum..kizlar anne karnindaki sesleri animsatiyor fon ve elektrikli supurge sesi o yuzden bebekler rahatliyor sakinlesiyor. Ayni sekilde anne karnindaki sarsintilari hatirlatan hareketlerde var. Ihtiyaci olan varsa anlatabilirim nasil yapildigini
Dikkatle dinliyorum..
Uww benzerini bilincsiz sekilde yapiyomusum.. koltuga sirtimi dayayip oturdugumda bebegimi gogsume yatiriyodum ama yuzu gogsume dogru diil sirti gogsume gelicek sekilde.. ve ayaklarini bisiklet cevirir gibi ceviriyodum. Bundan cok zevk aliyodu sakinliyodu bende o ara dinlenmis iki dk. Da tv izlemis oluyodum..:) bundan sonra daha sık ve bilincli yaparim. Tesekkur ederim guzel anlatmissin ve faydasi oldu.canim anlatmaya calisiyim. Bebebginin sirtini senin karnina daya dik bir sekil ellerinle bacaklarinin arasindan kavra.Basi senin gogus hizana gelir. bacaklari bosta sallanir. o sekilde hafif diz kapaklarini buk ve sag ayaginla saga dogru bir adim at ve sol ayagini hafif yerden kaldir . ayni akici sekil diger tarafa dogru uygula. Ama hareketlerin akici bir sekil olsun. Sanki suyun icinde insan hareket ederken olur ya ayni o sekil gibi. yumusak sudaki dalgalanma gibi.
Bu sekilde bebege anne karnindaki sarsintilari hatirlatiyoruz ayni zaman senin kalp atislarinida duyuyor.
insallah anlatmayi becerebilmisimdir ve yardimci olur
Uww benzerini bilincsiz sekilde yapiyomusum.. koltuga sirtimi dayayip oturdugumda bebegimi gogsume yatiriyodum ama yuzu gogsume dogru diil sirti gogsume gelicek sekilde.. ve ayaklarini bisiklet cevirir gibi ceviriyodum. Bundan cok zevk aliyodu sakinliyodu bende o ara dinlenmis iki dk. Da tv izlemis oluyodum..:) bundan sonra daha sık ve bilincli yaparim. Tesekkur ederim guzel anlatmissin ve faydasi oldu.
slm cnım benim oğlum da kolik zamanlarında fön ile uyurdu sonra sancılar geçince uykusu düzene girdi
şimdi yaşında
aah ahhh eski günlere göötürdü beni bu başlık:)oğlumda fön makinesi sesinden başka seste uyumazdı..ve ağustos sıcağında cam kapı kapalı fön çalıştırırdım..baygınlık geçirecek gibi olurdum..2 tane fön makinesi yandı..fön makinesinin sesini kayıt edip dinlettik beyenmemişti beyefendi:))illa canlı müzik olacak:) makineyi sessiz sedasız yaklaşıp çıt çıkartmadan kapatırdım.sanki makinenin değil çocuğun düğmesine dokunuyormuşum gibi açardı gözünü.anında tekrar çalıştırmak zorunda kalırdım mmakineyi.yine kapatırdı gözlerini hemen:)) makine açıksa 4 saate kadar uyurdu..o derece fönkolikti:)) sonra kolik geçti herşey normale döndü...4 aylıktan beride (5 yıldır) akşam 9 sabah 9 uyur maşallah..darısı başınıza..
BENİM OĞLUM ŞİMDİ 7 YAŞINDA CANIMArkadasim Allah bagislasin bebislerini.. oglum koliki demissin sonra gecmis herhalde.. benim oglumda cok fena siddetli kolik diyo doktor hep fonle uyutuyorum oda zorla aglaya aglaya uyanikkende sürekli agliyo.. senin oglunun nezaman ve nasil gecti kolikligi sonra normal huzurlu bi bebek oldumu sanki hic gecmicekmis hep boyle devam etcekmis gobi geliyoda gectiyazmissin ondan soruyorum geciyomu gercekten..