bebegim fon makinesi ile uyuyor

BİZ SUB SİMPLEX ADINDA BİR DAMLA İLE HAFİFLETMİŞTİK BU SANCILARI
BİR TEK O DAMLA İYİ GELMİŞTİ

BENİM OĞLUM ŞİMDİ 7 YAŞINDA CANIM
O ZAMANLAR 4 AY CİVARINDA SÜRDÜ BU SANCILAR SONRASINDA HİÇ BİŞEY KALMADI SADECE GAZLI BEBEK OLDUĞU İÇİN KUCAĞA ÇOK ALIŞTI ÖYLE DE GİTTİ KUCAK OLAYI MALSESEF

Bizimkide kucaga simdiden cok alisti ama surekli agliyo ben ne yapacağımı şaşırdım sizi gorunce gecti deyince bi nebze umut oldu icimde cunku artik surekli kendi kendime gecmicek gecmicek demeye basladim kafayi yiyorum herhalde.. kimisi diyo bir yasina kadar surdu okadar cok korkuyorumki onlari okuyunca naparim diyorum insallah sizinki gibi dort ayda gecer.. bide aksam dokuzda uyuyo demissiniz uyku egitimi falan yaptinizmi yoksa kendiliğindenmi oyle alisti..

Bizimkide kucaga simdiden cok alisti ama surekli agliyo ben ne yapacağımı şaşırdım sizi gorunce gecti deyince bi nebze umut oldu icimde cunku artik surekli kendi kendime gecmicek gecmicek demeye basladim kafayi yiyorum herhalde.. kimisi diyo bir yasina kadar surdu okadar cok korkuyorumki onlari okuyunca naparim diyorum insallah sizinki gibi dort ayda gecer.. bide aksam dokuzda uyuyo demissiniz uyku egitimi falan yaptinizmi yoksa kendiliğindenmi oyle alisti..
YOK CANIM ONU BENİMKİ YAPMIYORDU
BELKİ BAŞKA ARKADAŞIMIZ YAZMIŞTIR 9 DA UYUYOR DİYE
GEÇER MERAK ETMEYİN SABREDECEKSİNİZ BU DÖNEMDE KARNINI ILIK TUTUN BACAKLARINI HAREKET ETTİRİN
BİLİYORUM NASIL KABUS BİR DURUM OLDUĞUNU BİR DE YARDIM EDENİN YOKSA DAHA ZOR

Sonra geçiyor cnm,hic üzülme.kimseyi de dinleme.kucağa alişmak diye bir şeyde yok ayrıca.yıllarca pedogoji eğitimi aldım.hala okuyorum,öğrenmek adına.kendini güvende hissetmeyen bebek tabiki annesinin kucağını ister,yada cani yaniyorsa.onun kendini en emin hissetiği yer sizin kucağınıza,sizin kokunuzdur.geçecek emin olun.sabır,sevgi.ikinizinde ilacı bu.

Sonra geçiyor cnm,hic üzülme.kimseyi de dinleme.kucağa alişmak diye bir şeyde yok ayrıca.yıllarca pedogoji eğitimi aldım.hala okuyorum,öğrenmek adına.kendini güvende hissetmeyen bebek tabiki annesinin kucağını ister,yada cani yaniyorsa.onun kendini en emin hissetiği yer sizin kucağınıza,sizin kokunuzdur.geçecek emin olun.sabır,sevgi.ikinizinde ilacı bu.
inlah gever canim en kisa zamanda cunku bu surec bebegimizide benide esimide cok yipratti.. insan kendini sakinlestiriyo tamam gecicek bu gunler diyorum illaki biticek diyorum ama bebek tekrardan feryat figan aglamaua baslayinca yone basa sariyorum.. zaten yorgunluk var rahat bi hayattan cikmissin uc aydir surekli aglayan bi bebekle gece gunduz ugrasiyosun yemege tuvalete zor vakit ayiriyosun haftada bir dusa girebiliyosun durum boyle olunca sabretmekte bugunlerin bitecegine inanmakta cok zor oluyo malesef..

X