• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebegim emmiyor😭

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Evet dk da tutuyrum aslinda normal emerken bırakmistim simdi kisalinca emme suresi ve tutmayinca yeniden basladim
Dk tutmaniza gerek yok ki. Kitabi bilgilerle cocuklarimizi büyütmek cok zor eger kolay olsaydi hepsi aynı olurdu ki bu imkansız. Bebeginizin yutkunmasindan goguslerinizin sizlamasindan sut var mi yok mu geliyor mu bilirsiniz zaten emip emip gelmezse cocuk aglar cevirin diğerine. Surekli çevirin emin olun artar. Ama lütfen sartlanmisliklarinizdan kurtulun. Rahat olun bu stres endisr bebege de yansır hic gerek yok.

Bebegim kiz 3725gram doğdu sorunumuzu parca parca buldum sanirim gaz pamukcuk ve emzik kullanimi meme reddine yol acti bizde 2gundur hic tutmaz oldu nerdeyse göğsümü sadece sabahlari emiyor oda geceden ac uyandigi icin emzigi tammen biraktim pamukcuk icin ilac basladik insallah bugün gun icindede normal emmesini umut ediyorum
Pamukcuk icin ince bir tulbentle silmenizbueterli karbonatli su bile yeterki ilaca falan gerek yok. 1 ayliktan sonra pamukcuk olmaz o gördükleriniz süt kalıntısıdır

Dk tutmaniza gerek yok ki. Kitabi bilgilerle cocuklarimizi büyütmek cok zor eger kolay olsaydi hepsi aynı olurdu ki bu imkansız. Bebeginizin yutkunmasindan goguslerinizin sizlamasindan sut var mi yok mu geliyor mu bilirsiniz zaten emip emip gelmezse cocuk aglar cevirin diğerine. Surekli çevirin emin olun artar. Ama lütfen sartlanmisliklarinizdan kurtulun. Rahat olun bu stres endisr bebege de yansır hic gerek yok.
Evet benim en buyuk sorunum aslinda kaygi bozukluğu lohusa depresyonu oldum ve hala etkisi uzerimde en ufak sorunda aşırı geriliyrum suanda daha duzelmis durumdayim zamanla daha iyi olucam inşallah cocugumun ac kalmasi beni cok teslaslandiriyor biliyrum oyle yada buyuycek bebegim ama cokta elimde olmuyor

Back