Bebek Beslenmesi Bebegim emmiyor😭

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Insallah oyle olur birde geceleri bazen 3saati geciyor uyumasi korkup uyandirip besliyrum ondan sonrada ayakta oluyruz en az bir saat 1.ayimiz gecti ne kadar sure uyumasina izin vermeliyim

Bebegim sadece anne sütü aliyor gunde 30ml kadar da mama bende inek sutune dair herhangi birsey tuketmiyeum hatta artik ne yiycegimi sasirdim ya pisik yapiyor yada gaz

Insallah oyle olur birde geceleri bazen 3saati geciyor uyumasi korkup uyandirip besliyrum ondan sonrada ayakta oluyruz en az bir saat 1.ayimiz gecti ne kadar sure uyumasina izin vermeliyim
Valla ben kendim uyandrmıyorum iki kere denedim uyanmadı sonra bıraktm acıkınca uyanıp emiyor mama da yiyor benim bebeğim sütüm az olduğu için..

Valla ben kendim uyandrmıyorum iki kere denedim uyanmadı sonra bıraktm acıkınca uyanıp emiyor mama da yiyor benim bebeğim sütüm az olduğu için..
Bende hala sutumun yetip yetmedigini anlayamiyrum ama arada kasikla enjektorle mama takviyesi yapiyrum gecede zorla uyandiriyorum sonrada ayakta geciriyruz geceyi fazla ehvamliyim hala atamadim uzerimden lohusaligin gerginligini ilacta kullaniyrum Lohusa depresyonu teshisi kondu ama aglama krizleri sikinti olunca yine geliyir

Sizin bebeginiz kac günlük
Benim bebeğim 46 günlük prematüre 19 gün yoğunbakımda kaldı.. sağıp gönderdiğim için hastanedeyken besini arttığı zaman yetmediğini öğrendim mama veriyordular bende hem mama veriyorum hem emziriyorum.. emerken bıraktığı zaman göğsünü sık süt geliyorsa anlaki sütün var .. sen emzirirken dk koyma.. bebeğin ne zaman memeyi bırakırsa o zamana kadar emzir.. ben oğlumu aldığım zaman sormuştum beslenme düzeni aynı mı devam etsin diye hemşiresi bana beslenmesini evde siz ayarlayacaksınız o nasıl isterse ne kadar isterse o kadar olur dedi

Bizde basta gayet uzun emiyorduk ortalama 4gundur bu durumdayiz cocuk gazi oldugu icin memeyi birakiyor ve almak istemiyor tekrar oda hep onsutu aldığı icin yetmiyor hemde kisa surede geri emmek istiyor birde biz gogsumde sorun oldugu icin ozellikle sol tarafı efektif tutamiyor hem canim.yaniyor hemde yara oluyor tutunca biraktirip geri tutturmak istiyorum onada direniyor

Gazını çıkartıp tekrar veriyorsunuz ve o zaman mı istemiyor. ?? 5 dk falan bekleyip tekrar verseniz alır belki

Gazını çıkartıp tekrar veriyorsunuz ve o zaman mı istemiyor. ?? 5 dk falan bekleyip tekrar verseniz alır belki
Emerken gazi geliyo birakiyo gazi cikarmaua ugrqsiyoruz sonrasinda dq tekrar tutmuyor memeyi en erken yarim saat onzamanda ya memede uyu yada em gaz cikar sinra geri em geri gaz cikar kisir bi dongu oluyor

Emerken gazi geliyo birakiyo gazi cikarmaua ugrqsiyoruz sonrasinda dq tekrar tutmuyor memeyi en erken yarim saat onzamanda ya memede uyu yada em gaz cikar sinra geri em geri gaz cikar kisir bi dongu oluyor
Oyy yerim onu.. Sakin ol annesi.. Zamanla daha iyi alacaktır... kilo bu saatten sonra almaya başlar zaten.. O zaman yılmadan emdiği kadar ve emdiği süre içerisinde emzirin.. ve sağın emmek istemediği zaman sağdığınız sütünüzü verin..

Emzirdikten sonra bıraktığında gazını al sonra tekrar dene. Bebekler midesi gaz dolduğu için emmeyebiliyor

Teşekkür ederim insallah ise yarayacaktir evet ben sakin olamiyrum sikinti olunca buda bebege yansiyor o kisimlari da hayirla atlaticam inşallah

Emzirdikten sonra bıraktığında gazını al sonra tekrar dene. Bebekler midesi gaz dolduğu için emmeyebiliyor
Sanirim bizimde sikintimiz bu gece gunduz kucakta pispis yada meme tutturmaya calisir durumdayim zinco kullandim bi ise yaramadi dun biogai kullanmaya basladim insallah faydasini görürüm gecemiz yine hep ayakta gecti

Sanirim bizimde sikintimiz bu gece gunduz kucakta pispis yada meme tutturmaya calisir durumdayim zinco kullandim bi ise yaramadi dun biogai kullanmaya basladim insallah faydasini görürüm gecemiz yine hep ayakta gecti
Biogaia güzel ama bir haftadan önce etki etmiyor. Sizde bi yandan kimyon demleyip için gün içerisinde. Merak etmeyin geçiyor hepsi hatirlanmiyor bile

Bebeginiz kiz mi erkek mi kac gr dogdu? Dakika mi tutuyorsunuz? Bir sag bir sol göğsünüzü emzirin. gerekirse kucagijizda pispislayarak gezerek emzirin. Cok gazli oldugu zaman da emmek istemezler. 40 45 dk gaz cikaran anneden sevgiler :)

Bebegim kiz 3725gram doğdu sorunumuzu parca parca buldum sanirim gaz pamukcuk ve emzik kullanimi meme reddine yol acti bizde 2gundur hic tutmaz oldu nerdeyse göğsümü sadece sabahlari emiyor oda geceden ac uyandigi icin emzigi tammen biraktim pamukcuk icin ilac basladik insallah bugün gun icindede normal emmesini umut ediyorum

Evet dk da tutuyrum aslinda normal emerken bırakmistim simdi kisalinca emme suresi ve tutmayinca yeniden basladim

Evet dk da tutuyrum aslinda normal emerken bırakmistim simdi kisalinca emme suresi ve tutmayinca yeniden basladim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…