bebegim emmiyor:(

rkntnc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2011
21
0
36
Adana
arkadaslar 4 gun once sezeryanla dogum yaptım 2 gun sutum gelmedı sımdı cok az gelıyor pompayla sagmaya calısıyorum ama damla damla 2 3 kasık.goguslerımde tas gıbı ama.bebegımde emmıyor,hanı emzırdıkce artar derlerya oda olmuyor yanı.napıcam cocuk açresmen.neyapmalıyım nasıl kanallar acılır sutum artar bebegım emer ?

göğüslerin taş gibiyse süt vardır acaba süt kanalların mı tıkandı.elektrikli pompayla sağdın mı benim öyle açılmıştı.ama bebeğinin ilk günler aç kalmaması lazım sarılık olmaması için dikkat et.olmadı bir hastaneye git onların pompaları çok güçlü tıkalı bile olsa açıyor kanalları.inşallah düzelir.

Hayırlı olsun bebişin, öncelikle panik yapıp kendini üzme ki sütün azalmasın çünkü anladığım kadarıyla sütün var göğüslerin sert olduğuna göre. Hastanedeki hemşireler göstermişti bana doğumdan sonra elleriyle sağıp sütümü ilk gece bikaç çay kaşığı çıkıyordu bu normal kanallar açılana kadar göğsünün en dış taraflarından uca doğru sıvazlayarak elinle sağmayı dene. çok canım acımıştı ama ondan sonra akmaya başladı. eğer yapamazsan sağlık ocağındaki hemşirelerde çok yardımcı oluyorlar bu konularda. ve sık sık emzir sen gelmiyo sansanda zamanla bebek de emmeye alışınca düzene girer. beslenmene dikkat et bol sıvı tüket ve sakın canını sıkma

arkadaslar denedım onerılerınızı bırazdaha arttı sankı ama hala emzıremıyorum sagıp cıkanı kasıkla verıyorum mama aldım aptamıl 1 onu bıraz verdım alıssında ıstemıyorum. bayramada denk geldıgı ıcın doktora pazartesı gıdecez ınsallah bırcozum bulurum. tesekkurler cevaplar ıcın

Anne sütü vermeye çalışmalısın.Bebek neden ememiyor anlayamadım göğüslerin gergin olduğu için mi tutamıyor acaba?bence pazartesiyi bekleme kadın doğum servislerinde pompalı odalar oluyor sağmak için,rica edip sağabilirsin..Ben hemen emzirebilmiştim düzenli de yapmama rağmen sarılık olmuştu bebeğim

Emer bebiş, sen hiç merak etme. İlk günler normal böyle olması. Alışma süreci bu. Sen bol bol göğsüne tut bebeğini. Ilık bez koy emzirirken göğsünün üstüne. Ilık olursa akıtır sütü. Bir de pazartesi sağlık ocağına uğra. Oradaki hemşireler bu konuda çok iyiler, en zor alan bebeklere bile tutturuyorlar memeyi. Çok iyi öğretiyorlar. Bebeğine güzel ve sağlıklı bir ömür dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…