- Konu Sahibi eflatunben
-
canım çocuğun emmekte problem yaratıyorsamuhakkak sıksık sağmaya çalış buarada göğsünüde sürekli deneki vazgeçmesin.peki sütün yeterlimi sağdığında nekadar çıkıyor baktınmı hiç eğer sütün azsada emmek istemez bebeğin.sürekli göğsünle kavga eder durumda olur ve sonunda pes eder...
bebeğim 2 ay 23 günlükve aynı şeyleri yaşıyorum öyle moralim bozukki..kucağımda tepiniyor kendini geriye atıyor bağırıyor ve kulaklarına asılıyor..ayrıca sanki yüzüme bakmıyor..halası denedi onu emdi.ayrıca hiç uyumuyor uykuya dalana kadar bağırıyo en fazla 20 dk uyuyor.tüm günüm uyutmya çalışmakla geçiyor.emzirmek için neredeyse amuda kalkıcam yılmadım zorla emziriyorum ama bırakacak gibi geliyor..gece sıkıntı yok uykuda emiyor gündüz emzirme pozisyonuna geçer geçmez bağırmaya başlıyo((o ağlıyo ben ağlıyorum 43:
yanlış anlamadıysam halası emzirdi ve emdi yazmışsınız. Acaba sütünüz gelmiyor olabilirmi?
Aynı sorun bende de var.Bende aynı cümleyi kurmuştum 'amuda kalkıp emzirmem kaldı 'diye :). Gece problem yok ama gündüz kucakta ayakta ve zorla. Ben patates makarna ve şeker olabilecek herşeyi kestim daha iyi emmeye başladı. Belki tadı çok tatlı gelip rahatsız ediyor olabilir diye.Bir sizde deneyin ve sonucu bizle paylaşın. Kolay gelsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?