3 gündür kızım emmeyi reddediyor ağzına değer değmez sanki biber sürmüşsün gibi ağlıyor acaba sütümde mi problem var dedim sağıp verdim çok güzel içti ama göğsümden almayı kesinlikle kabul etmiyo daha 6.5 aylık sütüm kesilecek diye çok üzülüyorum neden böyle oluyo bi akıl verin bana neyapıcam
bebekler bazı dönemlerinde memeyi reddediyor. başıma geldi. ama ısrarlarım sonucunda emmeye devam etti sütünüzden değil sadece dönemlik birşeydir. üzülmeyin. ısrarla memeyi verin. çok karnını doyurmayın ek gıda ile
Benimde başıma geldi emmiyordu hemen çekiyordu iki üç gün devam etti.Benim göğsüm şişti süt doldu çok acı vermişti oda.Sonra sağıp bir iki kaşık verdim tadını aldı göğsümü verdim hemen emdi artık kızımda rahatladı bende.Şimdide çok güzel emiyor
kızlar duş aldım ben hemen, ve zorla emzirmeye devam ettim zorla derken o istemezken ağzına sokmaya çalışmadım tabi ama sık sık denedim, tekrar tekrar, en sonunda düzeldi çok şükür buarada kızım ne emzik ne biberon almıyo sütümü sağdığımda bile sulukla içiyo küçük hanım :) ama zaman zaman memeyi reddetme durumu oluyomuş sizde telaş yapmayın eninde sonunda tekrar emmeye başlıyolar :)