• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi Bebeğim emerken sinirleniyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Farah4242

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2019
33
33
3
Merhabalar. bebeğim iki buçuk aylık oldu, önceden gayet güzel emerken son zamanlarda özellikle de aksamları emerken sinirleniyor ve emmeyi bırakıyor sonra tekrar emmek istiyor aglıyor az emiyor sonra tekrar bırakıyor. sütüm yetmiyor mu diye düşünmüştüm ama memeyi bıraktığı zaman ağzında süt görüyorum. bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirler mi. İnşallah geçici bir durumdur.

Merhabalar. bebeğim iki buçuk aylık oldu, önceden gayet güzel emerken son zamanlarda özellikle de aksamları emerken sinirleniyor ve emmeyi bırakıyor sonra tekrar emmek istiyor aglıyor az emiyor sonra tekrar bırakıyor. sütüm yetmiyor mu diye düşünmüştüm ama memeyi bıraktığı zaman ağzında süt görüyorum. bu durumu yaşayanlar varsa yardımcı olabilirler mi. İnşallah geçici bir durumdur.
benim kızımda öyleydi hem emmek istiyor sinirleniyor hem emmek istemiyordu doktora gittigimde doktor bana yediklerin sütün tadını degiştirmiş olabilir burnu tıkalı olabilir demişti agzına bakmıştı pamukcuk varmı diye o yüzdn de sinirlenip aglar canım kabız olabilir bak benim kızım bi kaç kere kabız olmuştu kabızlık bebeklerde daha da emmek istegi oluyormuş bebegin normalden çok emmeye başladıysa dışkısını tam yapamıyorsa bence canım bi doktora götür

Merhaba. Gazlı ya da alerjik bebekler emerken mide bağırsak ağrısı çekerler. Bu yüzden sık sık memeyi bırakıp tekrar meme isterler, emerken kıvranır ve bacaklarını çırparlar. Sağlıklı bebekler emdikçe sakinleşirken bu bebekler ne yazık ki emdikçe stres olurlar.

Gazın tek başına sonradan başlayacağını zannetmiyorum. Muhtemelen 2. ay aşısından sonra yaşamaya başladığınız bu sorunun sebebi aşı sonrası gelişen alerji. Alerjiden şüphelenirseniz özellikle süt ve süt ürünlerini kesip diyet yapmalısınız. Bebeğiniz rahatlar fakat şikayetleriniz tamamen bitmezse daha geniş bir diyet yapmanız gerekir. Aşağıdaki konunun son 30 sayfasında alerji ve diyet konusunu çok ayrıntılı yazdım, isterseniz okuyabilirsiniz.

Ahahaha yaaaa ben onu yerim :) Rabbim bağışlasın miniğe bak sen 2 aylık sinirleniyor :) Allah hayırlı güzel bir ömür versin.

Back