Bebeğim emerek uyuyor

yorgunbirinsan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
34
12
28
Arkadaşlar merhaba. 16 aylık bebeğim var çok şükür sağlıklı bir bebek. Yemek yemesi su içmesi de iyi. Ancak emerek uyuyor nerde olursak olalım birden pat diye göğsüme yapışıp açmaya çalışıyor eğer müsait değilse ortam veremiyorum haliyle ve kıyameti koparıyor anlamıyorum karnı tok olmasına rağmen ısrarla iki göğsü de emiyor uyku vs haram oldu bize gelip yanımda yatmaya çalışıyor yatağında öğlen vs uyuyor ancak gece olduğunda yanıma gelmeye çalışıyor yoksa uyumuyor yatağına koyduğum gibi uyanıyor paradoksa girdik artık döngü bitmiyor bu alışkanlığı nasıl yeneceğiz tecrübeli anneler yardım edin lütfen emzirmekten şikayet etmiyorum ama gece aç olmadığı halde emmek istiyor..

Kendini güvende hissetmek istiyor olabilir

Uyku eğitimi almanızı öneririm ben 6.ayda aldım sallanarark uyuyordu 18.aydayız kendi yatağında 5dk içerisinde uyuyor benimle beraber 2arkadaşım daha aldı onlarda sizin gibi emerek uyutuyordu onlarda 1haftada bıraktılar ve şuan çok rahatlar

Ne kadar sürüyordur acaba her bebek değişiklik gösteriyor tabi de kendi yatağında uyumaya alışması için eğitim şart gerçekten bende araştırıyorum bu konuyu

Ne kadar sürüyordur acaba her bebek değişiklik gösteriyor tabi de kendi yatağında uyumaya alışması için eğitim şart gerçekten bende araştırıyorum bu konuyu
Açıkcası ben şanslıydım 3gün sürdü benim gerçekten çok rahat ettim mutlaka birinden yardım alın hem çocuk hemde kendiniz için en iyisi

Normali bu çünkü, memeyi sadece aç olduğu için emmiyor bebekler. Ben düz mantık bakıyorum. Şimdi 16 aylık meme emen bebek annelerine sorsak. Çoğunluğu sizin dediğinizi diyecektir. O zaman normali bu. Bunun altında içgüdüsel, evrimsel bir sürü şey yatıyordur.
Alın yanıniza beraber uyuyun. Gece kalkıp emzirip uyumak zorunda kalmazsıniz.
Benim iki çocuğum var. İki yaş sonrası gece uyanmalari azalıyor. İlk çocuğum 2 yaşında gece bir kez uyanmaya, 3 buçuk yasa doğru deliksiz uyumaya başladı. Küçük 2,5 yaşında bazen birkez , bazen daha sık bazen de deliksiz uyuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…