• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Bebeğim eli açıkken elliyle kendini uyandırıyor ne yapmalıyım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Ilkaz

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Mart 2020
14
1
1
30
Eli açık bi şekilde uyutmaya nasıl alıştırabılırım
Normalde sarıyordum şuan 3aylık

Eli açık bi şekilde uyutmaya nasıl alıştırabılırım
Normalde sarıyordum şuan 3aylık
İnstagram da Esra Ertuğrul un yenidoğan bebek bakımı canlı yayını oldu. Yenidoğan hemşiresi ve gebelik okulunda eğitim veriyor. Kundağı öneriyorum yarım kundak olacak şekilde. 6 aya kadar devam edilebilir dedi. Bence kundağı açmıyorsa birkaç ay daha devam edebilirsin. Benim yiğenim istemedi ne yapıp edip açmaya çalışıyordu hatta o eldiveni dahi istemedi. Korkuyordu sonrada ellerinden 😅

İnstagram da Esra Ertuğrul un yenidoğan bebek bakımı canlı yayını oldu. Yenidoğan hemşiresi ve gebelik okulunda eğitim veriyor. Kundağı öneriyorum yarım kundak olacak şekilde. 6 aya kadar devam edilebilir dedi. Bence kundağı açmıyorsa birkaç ay daha devam edebilirsin. Benim yiğenim istemedi ne yapıp edip açmaya çalışıyordu hatta o eldiveni dahi istemedi. Korkuyordu sonrada ellerinden 😅
Yarım kundak yapıyorum bende ama arada kendiniz zorluyo açmak için

Uyutun ve başında bekleyin. Uyandığı zaman hemen poposuna vurarak pış pış yapın. Emzik varsa hafifçe emziğine parmağınızla vurun. Tekrar uyumaya devam eder. 1 2 güne de alışır zaten. Yazık daha fazla kundağa almayın havalarda sıcakladı zaten

Back