• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi bebeğim ekgıdaya geçtikten sonra mamayı reddetti yardım lütfen...

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

tinkerbell09

herşey güzel olacak...
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2009
7.621
23
158
40
Tokat
:14::14:arkadaslar bebegım bugun ıtıbarıyla 6 aylık oldu 4.aydan bu yana ek gıdalara yavastan başlamıstık..bu aya kadar bır sorun yoktu..hem benı emiyor hem de aptamıl mama alıyordu bebegım..bakıcımızda mama alıyordu eve gelınce ben emzırıyordum yetmedıgı yerde mama yapıyordum..ama bugun öğrendım ki bebeğim hiç süt içmemiş zaten son zamanlardada azaltmıstı mamayı..ben ek gıdadan dedim..meyvesini yoğurdunu özelliklede sebze çorbasını bayıla bayıla yiyor ama..gel gör ki mamayı istemıyor artık..beni emmek istıyo sadece ama yetmıyor da sütüm ne halt edeceğimi bilemiyorum mamayı mı değiştirsem sizce ne olur bana bı akıl verin ...:59:

:14::14:arkadaslar bebegım bugun ıtıbarıyla 6 aylık oldu 4.aydan bu yana ek gıdalara yavastan başlamıstık..bu aya kadar bır sorun yoktu..hem benı emiyor hem de aptamıl mama alıyordu bebegım..bakıcımızda mama alıyordu eve gelınce ben emzırıyordum yetmedıgı yerde mama yapıyordum..ama bugun öğrendım ki bebeğim hiç süt içmemiş zaten son zamanlardada azaltmıstı mamayı..ben ek gıdadan dedim..meyvesini yoğurdunu özelliklede sebze çorbasını bayıla bayıla yiyor ama..gel gör ki mamayı istemıyor artık..beni emmek istıyo sadece ama yetmıyor da sütüm ne halt edeceğimi bilemiyorum mamayı mı değiştirsem sizce ne olur bana bı akıl verin ...:59:

Merhaba,
aptamilin milumil diye bir çeşidi var.normal aptamile göre tadı daha besleyici,lezzettli ve tatlı.
bunun tadını hemen her bebek seviyor,:56: istersen dene bi.
sanırım bebeğin 6 aylık milumil 2'yi kullanabilirsin.

inşallah sever bebeğin.:80:

Merhaba,
aptamilin milumil diye bir çeşidi var.normal aptamile göre tadı daha besleyici,lezzettli ve tatlı.
bunun tadını hemen her bebek seviyor,:56: istersen dene bi.
sanırım bebeğin 6 aylık milumil 2'yi kullanabilirsin.

inşallah sever bebeğin.:80:

evet biliyorum bi deneyim bakalım..çok sıkıcı bir durum..aklım onda hep..:26:

cnm ek gıdayla yeterince doyup süte yer kalmıyor olabilirmi?
önce süt ver sonra ek gıda teklif et

ben aksamları sut agırlıklı yapıyorum..bakıcımız zannedersem tıka basa doyuruyor o sekılde ..anlayamadım gıttı..öle denemiş sözde ama istememiş.ne kadar doğru kör günahı boynuna..

:59:

ben aksamları sut agırlıklı yapıyorum..bakıcımız zannedersem tıka basa doyuruyor o sekılde ..anlayamadım gıttı..öle denemiş sözde ama istememiş.ne kadar doğru kör günahı boynuna..

sabah ilk uyandığında ve gece uyurken aç olur genelde bebekler ( eğer gece uyutmadan önce muhallebi tarzı tok tutacak şeyler vermiyorsanız ) o zaman devam sütünü içer belki.bizim rutin şaşmaz.sabah ilk uyandığında ve gece uyurken 12 gibi ben içiririm sütünü uyumaya devam eder.öyle deneyin bakalım belki uyku arasında veya sabah açken içer.umarım bırakmaz çünkü süt çok önemli.

sabah ilk uyandığında ve gece uyurken aç olur genelde bebekler ( eğer gece uyutmadan önce muhallebi tarzı tok tutacak şeyler vermiyorsanız ) o zaman devam sütünü içer belki.bizim rutin şaşmaz.sabah ilk uyandığında ve gece uyurken 12 gibi ben içiririm sütünü uyumaya devam eder.öyle deneyin bakalım belki uyku arasında veya sabah açken içer.umarım bırakmaz çünkü süt çok önemli.

allaha sukur benı de emıyor aynı zamanda..4 bucuk gıbı evde oluyorum yatana kadar benı emmek ıstıyor..eskıden muhallebı yerdı sımdı onu da yemıyor.agzını bı kılıtlıyo anlatamam..uykuluykende denedım cok malesef cok ınatcı zannedersem artık anladım kı tadını sevemedı herhalde cunku 2 numaraya gectım..ben bıtsın maması da milumil deneyim diyorumm:32:

merhaba caim 7 aylik bir oglum var birturlu hicbir mamayi sevdiremedim denemedigim mama kalmadi aptamil,bebelac,hero baby,hipp,humanvs.vs. en sonunda nestlenin mamasiyla tansdim Allahima bin sukur cok severek yiyor.ozelile kasik mamasini ve gercekden tadi digerlerine gore daha guzel devam sutunude iciyo sende dene istersen.

Back