Bebek Beslenmesi bebeğim ek gıda kabul etmiyor:S

• Konu Sahibi Konu Sahibi ecrii
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ecrii

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2013
4
0
16
Adana
slm bebegım 7 ayına gırdı ama hıc bır ek gıdayı kabul atmıyor.sadece emıyor ama onlada doymuyor.tecrubelı anneler bana yardım edersenız sevınırım.bırde merak edıyorum kacıncı ayda cevız yedırebılıyoruz.ve nasıl yedırıyoruz.herhangı bırseye karıstırrılıp mı verılıyor.yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler..

Aynı sorun bende var... dogdugu günden beri mememde yasıyor... 5. ayda alıstırmaya basladık 6. ay bittiginde ufak ufak artık almaya baslamıstı ama şimdi agzını bir kitliyor acabilene aşk olsun... cok gülen bir bebek gülerken bile yemek vericegimi anlayıp agzını kilitliyor... Doktor önüne koyun yemeklerle oynasın dedi... Bende bugün dedigini yaptım mama sandalyesinin altına büyük bir örtü serdim, masayada yumurta sarısı peynir bisküvi havuç ne bulduysam koydum hepsini birer birer agzına aldı ama oyun yapıyor...Kafayı yemek üzereyim, emzirmek cok güzelde artık bende tükendim... ek gıda almayınca bol sütün olmalı ama artık o kadar bollukdada degiliz... ben sıvı seyleri cay bardagına koyuyorum agzına degdirince kendi eliyle tutup bardagın ceyregini içiyor...bazen kasaye corbayı koyup agzına dayıyorum hosuna gidiyor biraz içiyor ama o kadar... biz yemek yerken bizimle masada yesin istiyorum ama ortalık toz duman oluyor... işi inata bindirmekte istemiyorum ama herün güne kararla baslayıp hüsranla bitiriyorum... bu yüzden işede baslayamadım... bir bilen varsa yazsın

Back