bebegim duser mi:(

cerenada

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2015
81
48
Eşime sinirlenip cok bagirdim ve su an hamileyim.bebeğim düşer mi çok vicdan azabi cekiyorum.sinirlerine hakim olamiyorum. Hamilelik ten midir nedir daha bi hassaslastim sanki allahim ne olur bebeğinebisey oolmasın

bağırmakla düşüğün ne alakası var?

hormonlarınız daha hassas bu dönemde .strese girmemeye çalışın mümkün olduğu kadar.

Ya o kadar çok bagirdimki psikolojik mi bilmiyorum içinden bi parca koptu sanki. Bagirmakla düşük olmaz değil mi? Stresten falan olduğunu biliyorum ama...

derin derin nefes al.
korkma.
Allah sana bir can bahşetmiş bu günlerinin tadını çıkar.
Senin stresin bebeğe de etken.. müzik dinle sakinleş.
senin huzursuzluğundan da etkilenir.
Allah hayırlı kucağınıza almak nasip etsin.

hamilelik hassaslaştırıyor evet.
stres yapmamaya ve olumlu düşünmeye çalış.
bebişin etkilenmesin.

Korkma canımm ah benim hamileliğim ilk sıralarında ölüm haberim vardı bağıra bağıra ağlamıştım günlerce... Kesin düşerdi bağırmakla düşseydi korkma birşey olmaz miniğine... Ama çok stresli olma bebeğinde doğunca sinirli bir bebek olur

Öncelikle sakin ol. Bebeğin için stresten uzak dur. Hayırlı Doğumlar. Sinir iyi bişey değil bu Yüzden bebek düşmez ama üzülür.

yok artık, düşünmeyin böyle şeyler, pamuk ipliğine mi bağlı bu bebek, bağırmayla düşsün, ben hamileyken en yakın arkadaşlarımdan birinin çocuğu vefat etti, günlerce böğüre böğüre ağladım, hastanelik oldum sakinleştiriciler yapıldı hiçbişey olmadı.

Panik, korku, aşırı sinir etkiler ama okadar da kolay değil.
Bi'can taşıyosun hepimizden daha hassas bi'dönemdesin.
Ama sorumluluğun büyük oyüzden daha dikkatli olmalısın.
Sinirlendiğin zaman bağıracağına başka odaya gidip derin nefes al iki dakikaya sinirin geçer nasılsa:)
Hayırlısıyla kucağına al inşallah.

Sen bu kadar gerilirsen bebeğin düşmez ama içeri de o da çok gerilir. Sen ne kadar mutlu olursan o da içeride o kadar mutlu olur. Tamamen hormonlarını etkiliyor bu durum.

Ya iste insan olsun diye o kadar cabaliyo sonra oluncada kiymet bilmiyor iste... Yorumlar için teşekkürler en azından biraz içim rahatladi

Siz ne olursa olsun sakin olmalısınız. Üzülmek, sinirlenmek, strese girmek, olumsuz şeyler sizi ve bebeğinizi etkiler.

benim 2. hamileliğimde 1 hafta süren lekelenmem oldu, doktorum 'dinlenmene ya da herhangi bir sey yapmana gerek yok' dedi, '15 kiloluk kızım kucak isteyince ne yapayım' dedim, 'al kucağına, onun sevgiye ihtiyacı var' dedi. 'bebeğin sağlıklıysa hiçbir sey olmaz, değilse nefes almasan da yaşamaz' dedi ki ben de aynen onun gibi düşünüyorum.
stres bebeği kötü etkiler, orası kesin tabi ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…