- 8 Nisan 2019
- 54
- 33
- 38
- 28
- Konu Sahibi Bernasumru
-
Boşlukta olunca hava yutuyo ve otomatik gaz oluyo sancı yapıyo.Meme ucunu daha dikkatli verin
Tamamini aldigindan emin olun
Boslukta olabiliyor belki ondandir
İnanın hiç mama taraftarı değilim hatta 2 gündür ilk kez verdim o da çok az ama o kadar ağladı ki çok üzüldüm mesela dün gece 1 saatten fazla emdi sabah tekrar bayağı emdi hiç sesi çıkmadı uyudu ama öğlen gibi hep huzursunlandı, idrarı,kakası da iyiDaha sık emzirseniz. Emerken yoruluyordur, gaz sancısı oluyordur 10 günlükmüş daha bence sütünüzde iyiymiş Maşallah mamaya alıştırmasanızmı.Bu konularda yorum yapmayı akıl vermeyi hiç sevmem ama bilemedim ki. Sütünüz varken mamaya alışmasın diye öneride bulunuyorum sadece bebeğiniz için en iyisini siz bilrsiniz, deneye yanıla birbirinize alışıcaksınız
Bugün bayağı gaz çıkardı zaten ve göğsüm ile kavga ediyor sinirleniyor aonra ağlıyorEmerken ağladığında omuzunuza yatırıp gazını çıkarın. Emerken gaz oluyor ondan agliyorlar genelde, gaz çıkartıp emzirmeye devam edebilirsiniz.
Göğsümü tutuyor hatta bayağı çekiştiriyor acıtıyor da ondan yana sıkıntı olduğunu düşünmüyorum yibe de dikkat edecemMeme ucunu daha dikkatli verin
Tamamini aldigindan emin olun
Boslukta olabiliyor belki ondandir
Zaten göğsüm de uyuyup kalıyor kaldırmasam gıkı çıkmaz ve bu beni çok mutlu ediyor yine de doymadığını düşünmek içim parçalanıyor resmen vee muhakkak çekeceğim merak etmeyinYavrunuzu gule gule buyutun. Yukarida da arkadaslar demis, emzirdikten sonra gazini cikartmalisiniz. Bir de memenizin ucunu komple aldigindan emin olun. Ne kadar emzirirseniz, sutunuz o kadar bollasir. Hep soylerim, sevdigim bir soz var “Yenidogan, annesinin yaka susudur”. Memenizde uzuuuuuun uzuuuuun durmasi sizden baskasini tanimadigi ve halen kendisini rahminizde hissettigi icin.
Gunluk bez sayisindan sutunuzun yetip yetmedigini anlarsiniz.
Missss kokusunu benim icin de icinize cekin.
Çok güzel anlatmışsınızYavrunuzu gule gule buyutun. Yukarida da arkadaslar demis, emzirdikten sonra gazini cikartmalisiniz. Bir de memenizin ucunu komple aldigindan emin olun. Ne kadar emzirirseniz, sutunuz o kadar bollasir. Hep soylerim, sevdigim bir soz var “Yenidogan, annesinin yaka susudur”. Memenizde uzuuuuuun uzuuuuun durmasi sizden baskasini tanimadigi ve halen kendisini rahminizde hissettigi icin.
Gunluk bez sayisindan sutunuzun yetip yetmedigini anlarsiniz.
Missss kokusunu benim icin de icinize cekin.
Aslinda yatarak emzirsen bir sure daha rahat olur memeni biraktigi an kalkarsin boylece farketmez deZaten göğsüm de uyuyup kalıyor kaldırmasam gıkı çıkmaz ve bu beni çok mutlu ediyor yine de doymadığını düşünmek içim parçalanıyor resmen vee muhakkak çekeceğim merak etmeyingünlük olarak düzenli idrar ve kaka yapıyor
Bu konuda daha dikkatli olacam muhakkakBoşlukta olunca hava yutuyo ve otomatik gaz oluyo sancı yapıyo.
Bunu yaptım ama annemler tehlikeli olduğunu söyledilerAslinda yatarak emzirsen bir sure daha rahat olur memeni biraktigi an kalkarsin boylece farketmez de
Hatta dediğiniz gibi hiç farketmiyordu sakin sakin emiyorduBunu yaptım ama annemler tehlikeli olduğunu söylediler
Basinda sende uyuya kalmazsan tehlikesi yokBunu yaptım ama annemler tehlikeli olduğunu söylediler
Bende korkarım çünkü çok küçük. Ne haberler var bunlarla ilgili Allah korusun aman yapmayın lütfen valla aklım sizde kaldı şimdiBunu yaptım ama annemler tehlikeli olduğunu söylediler
Yok yok bıraktım yapmıyorum artık bende korktum aklımda ki tek şey doyması olduğu için o an düşünememiştimBende korkarım çünkü çok küçük. Ne haberler var bunlarla ilgili Allah korusun aman yapmayın lütfen valla aklım sizde kaldı şimdi
Bende öyle rahat etmiştim yalan yok çünkü çok güzel emiyordu içim rahatlıyordu ama korktum biraz büyüse belki tekrar yaparım şu an uzak kalacamBasinda sende uyuya kalmazsan tehlikesi yok
Birde genzine kacmamasina dikkat et yeterli
Ben oglumu oyle emzirdim cokda rahat ettim deneyerek gorebilirsin
Illa yap diyemem yani
Ohh çok şükürY
Yok yok bıraktım yapmıyorum artık bende korktum aklımda ki tek şey doyması olduğu için o an düşünememiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?