Bebek Beslenmesi Bebeğim doymuyor olabilirmi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Ayrıca süt arttırmak için önerileriniz var mı? Teşekkürler
Benim yaptıklarım; yoğurtlu buğday çorbası, üzüm suyu, bol su içiyorum. Hergün süt arttırıcı çay içiyorum ayrıca alkolsüz bira içiyorum ama merak ettiğim sütün doyuruculuğunu arttırmak için birşey yapılabilir mi?

Canım süt meselesi hormonların işi biliyorsun sut hormonlarını artırıcı bazı karışım çaylar var onlardan bayağa içiyorum işe yarıyor sanki sut daha yağlı çıkıyor birde bol yeşillik tüketiyorum yine de ilk zamanlardaki gibi olmuyor bebeğim gıdaya başladığı için daha az sut tuketiyor ama ona yetiyor şuan anne sütunu mama gibi yapıyoruz direk vermiyoruz muzlu anne sütü muzlu bebek bisküvisi gibi

Emziğe de an emzik olayına gelince zamanla alışır ve her tarafı silikonlu bebeğinizin ayına göre verebiliceğiniz emzikleri tavsiye ederim daha rahat alışır hemde ağzına iz yapmaz hassas bir emzik en azından

Tesekkürler kisacasi hersey icin biraz zamana ihtiyac var, sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…