- 20 Ağustos 2015
- 6
- 1
- 1
- 46
Ayrıca süt arttırmak için önerileriniz var mı? Teşekkürlermerhaba bebekler ilk zamanlarında iştahlıysa tabi bu şekilde oluyor aynı şeyler hemen hemen benimde başıma geldi zaten bizde bu yüzden mamaya başladık ilk dört ay maşallah iştahlı oldu, ama zaten doktorumuzda demişti sonradan sonraya kilo alımı daha yavasladı ,muhtemelen sizinde öyle oluyor benim bebeğim şuan 6 aylık 7 bucuk kilo civarında .Bu meme saplantısından kurtarmak için bence yalancı emziği denemelisiniz işe yarıyor emme refleksi çok fazla olduğu içinde bu oluyor bence , ben alıştırdıktan sonra bayağa bir rahat etmiştim,mamanın günlük oranını sormuşsunuz bu her bebeğe göre değişir bence iştahına göre ama her ağladığınızda yiyorsa demekki aç ki yiyor , doyduktan sonra bebeğe tekrar bişey yedirmek zaten zor , tıpkı biz yetişkinler gibi onunda bir kapasitesi var ama tabiki anne sütünüzün yeterki olup olmadığını mesela sağarak da anlayabilirsiniz daha çok anne sütü , geceleri mama veriyorum ben daha doyurucu olduğundan bilgilendirebildiysem ne mutlu sevgiler..
Benim yaptıklarım; yoğurtlu buğday çorbası, üzüm suyu, bol su içiyorum. Hergün süt arttırıcı çay içiyorum ayrıca alkolsüz bira içiyorum ama merak ettiğim sütün doyuruculuğunu arttırmak için birşey yapılabilir mi?