• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim down sendronlu mu? Daha önceden kromozom testi yaptıranlar var mı ?

Evet en kotu bu durum acikcasi umarim sorun yoktur.. ve sans eseri olmustur bolunme hatasidir...
Ben tasiyici oldugum icin tup bebek yaptirdim, saglikliyi bulup transfer edilsin diye... hem maliyetli hem zor surec..
Insaallah seninki oyle degildir. Basit bir bolunme hatasidir 🤲🤲🤲
inşallah canım dedigin gibidir yoksa belirtmiş oldugun gibi zoe bir sürec bizi bekliyo

Cok üzüldüm cokk zordur benim bebegim erken dogdu 15 gun kovezde kaldı yaşamayan bilmez bu sıkıntıları zaten kötü günler yaşıyoruz psikoloji filan kalmadi cocuklarimi dusunmekten kafayi yemek uzereym
Rabnim saglik sihhat versin insaallah gecer hepsi

Benimde kuzenim hamileyken down sendromlu demişlerdi bebeğine ama sapasağlam bir oğlu oldu . Bende kafamı karıştırmak istemediğimden yaptırmadım test . Zaten down sendromlu olsa bile elden ne gelir ki nasip kısmet . Sizde çok takılmayın bence nasipten öten yol yok .

Benimde kuzenim hamileyken down sendromlu demişlerdi bebeğine ama sapasağlam bir oğlu oldu . Bende kafamı karıştırmak istemediğimden yaptırmadım test . Zaten down sendromlu olsa bile elden ne gelir ki nasip kısmet . Sizde çok takılmayın bence nasipten öten yol yok .
aynen canım Allah büyuktür

Tek cekik gozlu olsa insan belki der..
Benim kiz dogdu doktor cekik gozlu dedi. Bende oleyim ayni ben dedim. Doktor hayir dedi.
Hepsi tesaduf dgl dedi. Burun kulak kucuklugu. Eldeki tek cizgi.. sonra vucut kaslarin kuvetsiz oluşu
Doktor eminim down demisti..
Kaşlarin yay gibi ince uzun oluşu

Cok geçmiş olsun. Rabbim saglikla büyütmenizi nasip etsin. Okurken ağlamakli oldum, biz de benzer bir durum yaşamistik o beklemek zordur. Doktorlara saygim sonsuz ama inanin g7venip güvenmeme konusunda artik emin degilim

Cok geçmiş olsun. Rabbim saglikla büyütmenizi nasip etsin. Okurken ağlamakli oldum, biz de benzer bir durum yaşamistik o beklemek zordur. Doktorlara saygim sonsuz ama inanin g7venip güvenmeme konusunda artik emin degilim
Genelde doktorlar yanilmaz. Ama sukurki arkadasimizin bebegi saglikli cok sukur 🤲

Mevzu yanilma mevzusu değil, paraya dökenler var olayi. Gereksiz yipratanlar var. Biz hamileliğimizin 5. Ayindan sonrasinda hep korkuyla yaşadik.

Bu arada benim kizinda ensesi normaldi hamileyken
Merhabalar arkadaşım .zor zamanlardan gecıyorum benımde ultrasonda ciddi yüksek çıktı ense kalınlığı .cvs yapılacak onu beklıyorum .maalesef yaşım ileri 36.5 da olunca doktorum epey suphelı yaklaşıyor .bu hamilelikten önce de 7haftalık kalp atışı durduğu ıcın kaybettim bebegımı . Sonrasında da esımle araştırma hastanesinde kromozom analizi yaptırmıştık .herhangi bi kromozom hastalığının taşıyıcı olup olmadığımız kromozom analızı denen şeyde mi belli oluyor yoksa başka bi test mi ?siz benı etkılemıyor ama bebegıme geçen bi durum demıssınız bu durumu hangi testle nasıl ogtendınız ? Nolur cevap verin

Merhabalar arkadaşım .zor zamanlardan gecıyorum benımde ultrasonda ciddi yüksek çıktı ense kalınlığı .cvs yapılacak onu beklıyorum .maalesef yaşım ileri 36.5 da olunca doktorum epey suphelı yaklaşıyor .bu hamilelikten önce de 7haftalık kalp atışı durduğu ıcın kaybettim bebegımı . Sonrasında da esımle araştırma hastanesinde kromozom analizi yaptırmıştık .herhangi bi kromozom hastalığının taşıyıcı olup olmadığımız kromozom analızı denen şeyde mi belli oluyor yoksa başka bi test mi ?siz benı etkılemıyor ama bebegıme geçen bi durum demıssınız bu durumu hangi testle nasıl ogtendınız ? Nolur cevap verin
Doktorunuz şüphelendiyse karnınızdan ambiyon sıvısı alıp genetik test isteyecektir, bu test sayesinde bebeğinizin down sendromlu olup olmadığı kesin çıkacaktır
Tabi öğrenip gebeliğe son vermek istiyor Musun ? Önce bunu bir sor kendine
ya da erkenden öğrenip kendini doğacak bebeğine karşı hazırlayabilirsin
İnş bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız , testlerinde hiçbir problem olmadığı halde Doğumdan sonra bu sendromu öğrenenler de oluyor önceden hazırlıklı ve bilinçli olmak sizin için avantaj olacaktır

Back