evet etrafıma baktıgım zaman bircok degisik ense şekli görüyorum ensesi çok kalın ve kısa olan bircok akrabamız var. bence bunlar sesiginiz hibi bir ölcü olmamalıEnse kalınlığı gebeligin 12.haftasina kadar yapilan bi takip daha sonraki haftalarda bile yanilma payinda domayi dikkatr alinmiyo dogum sonrasi ense kalinligina bakilmasida bana cok sacma geldi ki benim bebegim ve seninki yada baskasininki zaten enseleri farkli olmazmi
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim down sendronlu mu? Daha önceden kromozom testi yaptıranlar var mı ?
- Konu Sahibi nikomur44
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- down sendromu down sendromu olasılığı genetik test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?hayır tabiki aglamayacm Allahtan gelen hicbir şeye isyanda bulunmam Allahin zoruna gidecek hicbir sey yapmam. dil cıkarmasıda cok fazla degil bazen acıktıgı zaman sanki cıkardıgını hissediyorumAynisi basima geldi. Ve downlu dogdu kizim dogumda ogrendim.
Eger oyleyse Bak ben cok agladim. Sen aglama ltfn...
Suan kopekler gibi pismanim. O benim herseyim..
Dil cikartiyor mu mesela
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Bende isyan etmedim ama tabiki cok uzulmustum aglamakla gecti gunlerim. Cunki hem down oldugunu ogrendim bide kalbinin delik oldugunuhayır tabiki aglamayacm Allahtan gelen hicbir şeye isyanda bulunmam Allahin zoruna gidecek hicbir sey yapmam. dil cıkarmasıda cok fazla degil bazen acıktıgı zaman sanki cıkardıgını hissediyorum
hayır hamileligimde problem olmadıgı icin o testi yapma geregi duymadı doktor risk yoktu hamilelikteAmniyosentez yaptırdınız ve o olumlu çıktı buna rağmen mı down sendromlu dedi doktor ?
tabiki haklı olarak etkileniyo insan haklısınız. benide hemen kalp isitme tiroid testlerine gönderdi cok sükür hepsini gectiBende isyan etmedim ama tabiki cok uzulmustum aglamakla gecti gunlerim. Cunki hem down oldugunu ogrendim bide kalbinin delik oldugunu
Benim arkadasin bebegininde kalbi delik genellikle kalbinde sorun oluyormus zatenBende isyan etmedim ama tabiki cok uzulmustum aglamakla gecti gunlerim. Cunki hem down oldugunu ogrendim bide kalbinin delik oldugunu
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Evet benimkindede vardi amelyat oldu sukur simdi saglik sorunu kalmadiBenim arkadasin bebegininde kalbi delik genellikle kalbinde sorun oluyormus zaten
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Maşşallah her daim iyi olsunlarEvet benimkindede vardi amelyat oldu sukur simdi saglik sorunu kalmadi
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Cok sagol aminMaşşallah her daim iyi olsunlar
Benim bebegiminde kalbinde sorun var ama ileri düzeyde değilmiş takipteyiz 1 yasinda bakilacakMaşşallah her daim iyi olsunlar
bebegin test sonucu cıksın yaptıralım internette görmüstüm gecenlerde ve bundsn da korkuyorum acikcasiIlerde 2nci cocuk istersin.. lutfen senin ve eşinin karyotiplerine baktir lutfen...
Kromozom anomalisi varmi yokmu baksinlar.
Ben simdi tup bebekle hamile kaldim kromozomlara bakilsin diye
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Evet en kotu bu durum acikcasi umarim sorun yoktur.. ve sans eseri olmustur bolunme hatasidir...bebegin test sonucu cıksın yaptıralım internette görmüstüm gecenlerde ve bundsn da korkuyorum acikcasi
Ben tasiyici oldugum icin tup bebek yaptirdim, saglikliyi bulup transfer edilsin diye... hem maliyetli hem zor surec..
Insaallah seninki oyle degildir. Basit bir bolunme hatasidir
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Korkma ozaman cnm. Ben neler cektim 4 aylik vucutu acik kalp amelyat olduBenim bebegiminde kalbinde sorun var ama ileri düzeyde değilmiş takipteyiz 1 yasinda bakilacak
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158
Ayni degil canim. Bi cocuklari gozleri daha cekik oluyor. Burun normal bebekten daha kucuk.Maşşallah kuzuya ben görüntüye bakilarak böyle bir düşüncenin yanlış olduğunu dusunuyorum insallahta hakli çıkarım bebegin kac aylik yani dogunca her bebegin gözü küçük burnu kucuk olur ne bilim
Yani distan bakinca kesinlikle beli òluyor. Ve genelde agizlari acik oluyor
Cok üzüldüm cokk zordur benim bebegim erken dogdu 15 gun kovezde kaldı yaşamayan bilmez bu sıkıntıları zaten kötü günler yaşıyoruz psikoloji filan kalmadi cocuklarimi dusunmekten kafayi yemek uzereymKorkma ozaman cnm. Ben neler cektim 4 aylik vucutu acik kalp amelyat oldu