Arkadaşlar bilgisi olan bilgi verebilir mi? dogum öncesi bütün kontrollerim temiz cıkmıştı gayet saglıklı bir bebek bekliyodu doktorumuz. fakat dogum yaptıgım gün eşimle beraber hayatımızın şokunu yaşadık. çocuk doktoru yüzde 90 itibariyle doen sendronunda şüphelendigini söyledi acıklama olarakta ense kalinlıgı göz çekikligi kücük burun kücük kulak ve elinde simian cizgisine benzer bir cizgo oldugunu belirtti. öncelikle elindeki cizgi bizim ailede var bende cekik gözlü ve minyon tipliyim. kromozom testi verdik fakat 44 gün oldu henüz sonucumuz çıkmadı..başına böyle bir durum gelenn var mı sonucu temiz cıkan oldu mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğim down sendronlu mu? Daha önceden kromozom testi yaptıranlar var mı ?
- Konu Sahibi nikomur44
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- down sendromu down sendromu olasılığı genetik test
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?yanıt verdiginiz icin tesekkür ederim. tabiki Allah bizler icin neyi uygun görürse onu soegusuz sualsiz kabul edecegiz oglumu cok seviyorum cok tatlı Allah bize bagıslasın. sadece bize 40 gün icinde sonuclarımızın cıkacagını söylemislerdi..ister istemez sürec uzadıkca umutlanma durumu da oluyo insanda. en azından bir an önce sonuclansa bizlerde ona göre ne yapacagımızı biliriz.Test süresi baya uzamis benim bi arkadasim benzer durumlari yaşadı fakat bebeği down sendromlu ama ona anne karnindan beri teşhis konulmuştu insallah degildir ama oyle olsa bile o sizin bebeginiz bu hic degismeyecek rabbim korusun yavrularimizi
2 günde bir kan vermiş olddugunuz araştırma hastanesine telefon yoluyla ulaşım sagliyorum ve bana sonucların cıkmadıgı söyleniyo test sonucları ankaradan gelecekmiş. bu surec icerisindr bebegimden isitme testi tiroit testi kalp testi istendi. bu testlerin hepsini gecti. topuk kanında da herhangi bir problem cıkmadı. 52 cm 3200 gram şeklinde dunyaya geldiHaklısınız belkide icinde bulunduğumuz durumlardan dolayi test sonuclari icin size dönmemiş olabilirler sizin arama bilgi alma şansınız yokmu.arkadasimin bebegide cok tatlı ve onun kalbindede sorun var erkende dogmustu insallah iyi bir netice alırsınız
evet var hatta kirpikleri babasınınki gibi sürmeli ve şekil olarak aynıBebeğinin kaşı kiprigi varmi
tarama testlerimzde normaldi ayrıntılı ultrasona da girdik ordada herhangi bir bulguya rastlanmamıstı herhangi bir süphe uyandıracak durumdan bahsedilmesi. zaten hamileligim boyunca down senddronu konusu doktorumla hic gecmedi. o yüzden dogunca büyuk süpriz yasadık bu şüpheyi duyuncaYani benim bebegiminde burnu kulagi küçüktü gözleri de şimdi 5aylik yeni yeni değişmeye basladi hepsi tarama testleriniz nasıldı acaba
gercekten mi göz cekikligi dışında herhangi başka birseyden süphelenmemis mi doktor ense kalınlıgı veya minyon tipten.. kromozom testi yapmışlar mı kać gün sürmüş testleriBenim arkadaşımın kardeşine dawn sendromlu olabilir demiş doktor gözleri çekik diye. Onlar da ailecek çekik gözlülerdi. Bence sizin de bebek size çekmiş, içinizi ferah tutun.
Resmî var mı canım üzülme değildir insallahArkadaşlar bilgisi olan bilgi verebilir mi? dogum öncesi bütün kontrollerim temiz cıkmıştı gayet saglıklı bir bebek bekliyodu doktorumuz. fakat dogum yaptıgım gün eşimle beraber hayatımızın şokunu yaşadık. çocuk doktoru yüzde 90 itibariyle doen sendronunda şüphelendigini söyledi acıklama olarakta ense kalinlıgı göz çekikligi kücük burun kücük kulak ve elinde simian cizgisine benzer bir cizgo oldugunu belirtti. öncelikle elindeki cizgi bizim ailede var bende cekik gözlü ve minyon tipliyim. kromozom testi verdik fakat 44 gün oldu henüz sonucumuz çıkmadı..başına böyle bir durum gelenn var mı sonucu temiz cıkan oldu mu
Resmî var mı canım üzülme değildir insallah
göndwrdim özelden resmi canımResmî var mı canım üzülme değildir insallah
Çok detaylı bilmiyorum üniversitedeydim o zaman, test yaptıklarını sanmıyorum. Ense kalınlığı gebelikte ölçülüyor o zaman normal miydi?gercekten mi göz cekikligi dışında herhangi başka birseyden süphelenmemis mi doktor ense kalınlıgı veya minyon tipten.. kromozom testi yapmışlar mı kać gün sürmüş testleri
evet ense kalınlıgı hamilelik dönemim boyunca gayet normaldi doktorumuz saglıklı bir bebek bekliyoduÇok detaylı bilmiyorum üniversitedeydim o zaman, test yaptıklarını sanmıyorum. Ense kalınlığı gebelikte ölçülüyor o zaman normal miydi?
- 30 Kasım 2013
- 3.840
- 4.916
- 158