Çocuk Hastalıkları Bebeğim domates gibi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb yeni doğum yaptım.Daha doğrusu 1 ay oldu. Bebeğim beyaz tenli normalde ama çoğunlukla kırmızı. Gazlı bebek kendini hep sıkıyor. Sıkma esnasında olsun aağlarken olsun hep domates gibi kırmızı oluyor.Beyaz tenini nadir görüyoruz. Çok rahatsa anca o zaman görüyoruz.Bebekler doğdukları ilk haftalarda kırmızı olurlarmış bunu biliyorum ama benimki 1aylık ve hala kırmızı. Böyle bi durum yaşayan varmı? geçermi sizce kırmızılığı?

Mrb yeni doğum yaptım.Daha doğrusu 1 ay oldu. Bebeğim beyaz tenli normalde ama çoğunlukla kırmızı. Gazlı bebek kendini hep sıkıyor. Sıkma esnasında olsun aağlarken olsun hep domates gibi kırmızı oluyor.Beyaz tenini nadir görüyoruz. Çok rahatsa anca o zaman görüyoruz.Bebekler doğdukları ilk haftalarda kırmızı olurlarmış bunu biliyorum ama benimki 1aylık ve hala kırmızı. Böyle bi durum yaşayan varmı? geçermi sizce kırmızılığı?

doktora götürdünmü hiç ? birde istersen annelerin paylaşım yaptığı başlıklara yaz ordanda cabucak cevap alabilirsin :)

Sürekli olarak yüzünün tamamı bu kadar çok kızaran bebek duymadım hiç ama küçükken bende de gaz problemi varmış,sıkıntılı olduğumda kıpkırmızı olup hiç susmadan ağlarmışım.Gazlı bebek demişsiniz o kadar sıkıntılı olan bi bebek sürekli ağlar diye düşünüyorum.
Benim aklıma cildinin hassas olması geldi bir de fazla giydiriyor olabilirsiniz belki.Bebek olunca hepimiz sarıp sarmalanmalı diye düşünüyoruz çünkü.Bir de havalar sıcak olmadığından bu bana yakın geldi.
Yeğenimin alnının bir kısmı kıpkırmızıydı ve gözü de kanlıydı doğduğunda.Sonra gözü geçti ama alnı kalmıştı,birkaç ay sonra alnı da geçti.:49:

Son düzenleme:
zaten kontrollerı vardır bu ay bolbol doktora sordunmu bişi söyledimi

ben geçen sene doğum yaptım tam olarak unutum baya bı kendı rengınde olmuyorlar zamanla düzelir doktor bişi demedıyse gazı için damla kullanıyormusunuz bide siz gunde 1 yada 2 fıncan rezene çayı tüketin sutunuzden geçer bebekte rahatlar bıraz bıde humana çay içersenızde bebek rahatlar

Son düzenleme:

canım benim yeğenim de öleydi hatta normal zamanda bile kırmızıydı ama bildiğin domates şimdi 3 yaşında güzeller güzeli pamuk gibi bembeyaz.. bende ilk gördüğümde demiştim bu ne domates gbi diye ve 40 günlüktü gördüğümde geçer merak etme . ALlah sağlık versin inş yinede için rahat etmezse bi sor dr a kontrole gidiyorsundur zaten düzenli. Yeğenimi hala domateesim diye severirim bu arada :17::17:

ay canım ben yerım onu yaa
bence cok gayet dogal bı durum
benımde bebegım oyleydı hatat suanda 3 yasında
cok öpüldüüğünde fılan yanakları hemencık kızarır

Hahahahahaha :52: :9: :9: :9: :9:

Koptum burda, bebeğim domates gibi ne güzel de masum masum söylemişsin :)
Ben de beyaz tenliyim, ama kendimi sıkayım, ateş bassın hemen pembeleşiyorum , kırmızılaşıyorum.
Ten renginden dolayı canım. Çocuğun baya beyaz tenli olcak sanırım.
Normaldir ilkten bebeklerin farklı renk olması. Ben sarı doğmuşum .
Bir tanıdığımız geçen doğum yaptı, çocuk morumtrak doğdu. 1 Ay oldu işte yeni yeni açılıyor :)

canım üzme kendini beyaz bebeklerin çoğu öyle. hatta geneli alerjili oluyorlar benim kzımda alerjiliydi enginar yedim ben hep ve kızımada yedirdim benimki benek benek kırmızıydı şimdi daha iyi şükür ama hala ara ara benekleniyor bu arada benimki 4 yaşında. yani takma o kadar düzelir

Ayy çok sevimlisin ya. :) Nasıl güldüm başlığı görünce. Arkadaşların dediği gibi, teninin beyaz olmasıyla alakalıdır. Umarım yakında patates gibi de olur. :)

Konu, içeriği sebebiyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Back