Bebeğim diş çıkarıyor perişan olduk

fedupsamania

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2024
59
36
3
Arkadaşlar 13 aylık bebeğim var diş çıkarıyor bizi mahvediyor kendi de heder oldu. Hem çok yorgunum hem de çok üzülüyorum canının yanmasına. Gece en az 10-15 kere uyanıyor gündüz uyumuyor. Tam 1 yaşında çıkardı dişini. Doktoru jel verdi ama asla işe yaramıyor. Gün içerisinde havuç vs. Gibi sert şeyler Verme dedi doktoru, çıkan dişi oynatabilir diye lütfen bana yardımcı olabilir misiniz ne yapabilirim hiç bilmiyorum şimdiden teşekkürler

Çok huysuzlanırsa calpol ver demişti doktorum ya da elinizde hangisi varsa parasetamol olarak. Parol da olur.
Uykuya geçiş kolaylaşıyor ben veriyorum

Bunu silikon parmak fırçasıyla yumuşak yumuşak ovalayarak sürdüm Hic birşeyi kalmamıştı. İçeriğide temiz tadida güzel tavsiye ederim. Uyumadan öncede bir çay kaşığı calpol veriyordum.

Eklentiler

• 1000151763.jpg
    77,2 KB · Görüntüleme: 5
Osanit diş toplarını deneyebilirsiniz. Almanya’da çok meşhur doğal bir yöntemdir. İlaç vermek istemezseniz işe yarar. 4er veya 5er tane günde 6 kez verilebiliyor. Küçük küçük bitkisel topçuk, ağzına bırakıyorsunuz o emiyor.

Son düzenleme:
Tetagil veriyorum rahatlıyor bide uyku öncesi veriyorum eğer çok huysuzsa calpol verebilirsin demişti doktorum genelde diş ağrısı gece daha çok belli ediyor o yüzden yatmadan önce veriyorum ağrısı olunca birde soğuk emzik verebilirsin yada diş kaşıyıcısı

Tetagil bayağı rahatlatıyor. Onun dışında silikon parmak fırçasıyla karanfil ve zeytinyağı ile masaj yapıyorum Diş etlerine. En son çare olarak calpol veriyorum gece çok huysuz olursa uykuya kolay geçiriyor ve ateşini düşürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…