• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğim diğer bebeklerden korkuyor

perinealbody

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2024
13
12
3
34
Bebeğim 8 aylık diğer bebeklerle yan yana getiriyoruz bebekler bağırınca korkup ağlıyor. Normal midir bilemedim çok üzülüyorum, sosyal olmasını istiyorum girişken olmasını istiyorum ama korkunca üzülüyorum. Ne yapmak gerekir tecrübelerinizi paylaşır mısınız?

Illahi ya adı üstünde bebek bu 8 aylık çocuktan da sosyallik beklemek ilginç alisir elbet suan korkmasi tabiki normal aglama sesinin şiddetinden , çıkardigi seslerden korkabilir bu zamanla akıl yaşı da ilerledikce düzelecek bir olgu üzülüp dert edineceginiz bir durum yok

8 aylık değil mi yanlış okumadım 8 yaş falan değil bir salin arkadaşlar bebeklerinizi bir bebeigini yaşasın şu zamanlarini çok ararsiniz büyümesi gerektiği gibi büyüsün bebisiniz kasmayın bukadar bebek bu bebek korkarda ağlarda gulerde 😅

Yahu diğer bebekler kolayca alışırken bebeğim onların seslerinden korkup ağlıyor yani normal olmayabilir de bilemedim ki

Yahu diğer bebekler kolayca alışırken bebeğim onların seslerinden korkup ağlıyor yani normal olmayabilir de bilemedim ki
Yok yahuuuuu sanmıyorum bebeğiniz normaldir hem normal olmayabilir diyorsunuzda ne olabilir ki neyin belirtisi olabilir bende merak ettim şimdi 🧐

Back