Ben sandalyeleri birbirine cok yakin dizdim. Zamanla aralari genislettim. Faydasi oldu.Bebeğim 13 ay 2 günlük. Kendi tutunup kalkıyor, koltukta sıralıyor, Elinden tutunca yürüyor, yürüme arkadaşıyla yürüyor ama tek başına yürümüyor. Düşüp korkma gibi bir durumda oluşmadı. Yürümeye teşvik için ne yapabilirim? Tecrübelerinizi bekliyorum
Gel annecim al yada hadi babacım onu bana getir dediğimizde emekleyerek getirmek istiyorBiz esimle halinin bi ucuna o bi ucuna ben oturup elimizde bebegin ilgisini cekecek oyuncaklarla ilgisini cekmistik. Bak gel al hadi bak nasil ses cikiyor vs ilgisini cekip yurumesini saglamistik.
Kısa mesafede iki üç adım atıyor eğer karşısındakine güveniyorsa, uzun mesafelere daha hiç geçemedik.Karşısına geçip önce cok kısa mesafelerle tek elinizle destekleyerek gel bana diyip sarılın sonra mesafeyi az daha açın yavaş yavaşta elinizi bırakın size yaklaşırken. Düşerse yüzünüzde korkmuş ifade olmasın tepki vermeyin,zaten sona gelmiş bir anda kendi kendine yürümeye de başlar yakında.
Denemekten zarar gelmez teşekkür ederimBen sandalyeleri birbirine cok yakin dizdim. Zamanla aralari genislettim. Faydasi oldu.
Götürüp değerlerine mi baktirsanz acaba. Vitamin eksikliği bide başka değerlerin eksikliği yürümeye engelmiş.Gel annecim al yada hadi babacım onu bana getir dediğimizde emekleyerek getirmek istiyor
1 yaşında değerlerine bakıldı bir vitamin eksikliği yoktu. Geçen ay muayenesinde doktor zamana ihtiyacı vardır kaslarını güçlendirmesi gerekiyordur dedi. Bekliyorum bende kasları güçlensin diyeGötürüp değerlerine mi baktirsanz acaba. Vitamin eksikliği bide başka değerlerin eksikliği yürümeye engelmiş.
Telas etmeyin yurur1 yaşında değerlerine bakıldı bir vitamin eksikliği yoktu. Geçen ay muayenesinde doktor zamana ihtiyacı vardır kaslarını güçlendirmesi gerekiyordur dedi. Bekliyorum bende kasları güçlensin diye
Benim bebeğim sizinkinden biraz daha büyük. 13,5 aylık falan.Bebeğim 13 ay 2 günlük. Kendi tutunup kalkıyor, koltukta sıralıyor, Elinden tutunca yürüyor, yürüme arkadaşıyla yürüyor ama tek başına yürümüyor. Düşüp korkma gibi bir durumda oluşmadı. Yürümeye teşvik için ne yapabilirim? Tecrübelerinizi bekliyorum
Aynı durumdaydık.Doktorumuz hiç acele etmenize gerek yok,bekleyin.O ne zaman yürümek isterse o zaman yürür dedi.Eşim 15 gün kadar sürekli tay tay diye bebeği heveslendirerek training yaptırdı.Hiç bıkmadan usanmadan devam etti.Önce bi kaç adım derken mesafeleri artırdı ve yürümeye başladı.16 aylık yürüdü bu arada.13.ayda yürüsün diye özel hiçbişey yapmadık.16 aylıkta ben çok kafaya takınca eşim benim halime üzülüp yürüttü kızımıBebeğim 13 ay 2 günlük. Kendi tutunup kalkıyor, koltukta sıralıyor, Elinden tutunca yürüyor, yürüme arkadaşıyla yürüyor ama tek başına yürümüyor. Düşüp korkma gibi bir durumda oluşmadı. Yürümeye teşvik için ne yapabilirim? Tecrübelerinizi bekliyorum
Hadi inşallah1 yaşında değerlerine bakıldı bir vitamin eksikliği yoktu. Geçen ay muayenesinde doktor zamana ihtiyacı vardır kaslarını güçlendirmesi gerekiyordur dedi. Bekliyorum bende kasları güçlensin diye
Bu kızlar nazlı olup nazları sadece annelerine herhaldeAynı durumdaydık.Doktorumuz hiç acele etmenize gerek yok,bekleyin.O ne zaman yürümek isterse o zaman yürür dedi.Eşim 15 gün kadar sürekli tay tay diye bebeği heveslendirerek training yaptırdı.Hiç bıkmadan usanmadan devam etti.Önce bi kaç adım derken mesafeleri artırdı ve yürümeye başladı.16 aylık yürüdü bu arada.13.ayda yürüsün diye özel hiçbişey yapmadık.16 aylıkta ben çok kafaya takınca eşim benim halime üzülüp yürüttü kızımı
Hiiiç üzülmeyin güzel anne.Ben şimdi üzüldüğüm günlere üzülüyorum.Sağlıkları yerinde olsunda varsın yürümeye nazlansınlar.Yürüyünce daha çok peşinde koşucaksınızBu kızlar nazlı olup nazları sadece annelerine herhaldevalla gözünün içine bakıyorum artık yürüsün diye. Bi yanlışlıkla falan yürüse çok iyi olucak yani. Biliyorum her çocuk farklı ama aynı zamanlarda doğum yaptığım arkadaşımın oğlu yürüyor nasıl özeniyorum
Ben cagirirken esim ayakta ellerinden tutuyordu sonra birakiyordu desteksiz yurudugunu farketmiyordu o an heyecanlaGel annecim al yada hadi babacım onu bana getir dediğimizde emekleyerek getirmek istiyor