bebeğim damağı ve dudağı yarıklı doğacak

bir yakınımın bebeğide öyle doğdu 1 operasyonla hiç bir şeyi kalmadı teyzesi arhanımızın. şu an 2 yaşında çok yaramaz maşallah, zekasındada hiç bir şey yok. yakınımda üzülmüştü fakat bebeği olacağı için sevinmiştide onlar bize Allahın bir armağanı hiç moralini bozma daha kötü dertlerden korusun Allah.

hepinize çok teşekkür ederim. destekleriniz için tşkler. güzel şeyler duymaya çok ihtiyacım var gercekten. bu benim basıma gelene kadar etrafımda böle birseyi hiç görmedim duymadım o yüzden şoktayım. heran dua ediyorum. allahım sen koru daha beter seylerden diye. onu besleyememek korkutuyor beni. basıma gelince gördümki ne kadar fazla insan var benimle aynı kaderi paylaşan. bebeğimde muayene sonrası baska bir durum görülmemesi büyük bir sans. hareketleride normal karnımda. hasta olsa sanırım cok hareket etmez. işte bunları düşünüyorum heran. kendimi mutlu edecek bişiler arıyorum. yinede öle biran geliyorki kendimi hıçkırıkların içinde buluyorum.

canım öncelikle geçmiş olsun seni çok iyi anlıyorum hamilelikte duyulan en ufak olumsuz bişey bile insanı mahvediyo ..
sana ne kadar üzülme desemde üzülüceksin aklından çıkmıcak biliyorum ama şunu düşün ki bu amelitayla hallolucak bi rahatsızlıkmış bebeğinin aklında zihninde bişey olmasın inaanki diğer fiziksel şeyler bi şekilde düzelir tabiki bu süreç zor olucak senin için ama dua et umudunu kaybetme
umarım Rabbim bu günleri sana kolay atlattırır ... belkide bunlara hiç gerek kalmaz ALLAH büyük

her 1000 doğumda 1 görülen bir durummuş tedavisi varmış 22 haftalıkken görüldü moral olarak çökük durumdayım hamileliğim iyi geçmiyor bir tek hazırlık dahi yapmadım içimden gelmiyor cok mutsuzum

hiiçç ama hiççç üzülme canım....inan bana yapılacak küçük bir operasyonla, diğer bebeklerden hiçbir farkı olmayacak...Allah korusun ya daha önemli bişeyi olsaydı .. sen bebeğini sev, güçlü olmaya çalış olur mu?

Arkadaşım bende sıkıntılı günler yaşıyorum ama hamdolsun diyerek rabbim daha kötüsünden korusun diyorum, rabbim bebeğimin aklını zihnini korusun daha fazlasını yaşatmasın diyorum...
bence sen o rahatsızlığa hiç hiç takılma çok basit operasyonlarla hallediliyo, benim bebeğimin sol bacağı gelişmemiş ama simdiden protez yaptırırız diye araştırıp dua ediyoruz, rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğimin şifasını versin, daha fazlasını yaşatmasın diye..
Sende içini ferah tut çünkü hayatta bizden daha kötü durumda olanlar var telafisi olmayan, tedavisi yapılmayan dertlerle ugrasıyo. Rabbim hepimizin bebeğini korusun, seninde benimde yardımcım olsun şifalarını versin inşallah

merak etme kız kardeşim 1990 da yarık dudak damak doğdu. çok ağır bir vakaydı. şimdi 22 yaşında görsen izi bile yok. estetik ameliyatlar ve ortodontistler herşeyi hallettiler. bu geçebilecek bişey. kalıcı hasar verecek olanlarından korusun rabbim

merak etme kız kardeşim 1990 da yarık dudak damak doğdu. çok ağır bir vakaydı. şimdi 22 yaşında görsen izi bile yok. estetik ameliyatlar ve ortodontistler herşeyi hallettiler. bu geçebilecek bişey. kalıcı hasar verecek olanlarından korusun rabbim

allahım inşallah bende bu durumu kolaylıkla hallederim. rabbim hepimizin yardımcısı olsun. kızlar bana dua edin ne olur. 2 ayım kaldı ama geçmek bilmiyor. kafamda türlü vesveseler dönüp duruyor. tesbih çekiyorum bol bol ama inanın artık uykuyla epeyce uzaklaştık. kabuslarla uyanıyorum resmen.

Arkadaşım bende sıkıntılı günler yaşıyorum ama hamdolsun diyerek rabbim daha kötüsünden korusun diyorum, rabbim bebeğimin aklını zihnini korusun daha fazlasını yaşatmasın diyorum...
bence sen o rahatsızlığa hiç hiç takılma çok basit operasyonlarla hallediliyo, benim bebeğimin sol bacağı gelişmemiş ama simdiden protez yaptırırız diye araştırıp dua ediyoruz, rabbim bu mübarek günlerin hürmetine bebeğimin şifasını versin, daha fazlasını yaşatmasın diye..
Sende içini ferah tut çünkü hayatta bizden daha kötü durumda olanlar var telafisi olmayan, tedavisi yapılmayan dertlerle ugrasıyo. Rabbim hepimizin bebeğini korusun, seninde benimde yardımcım olsun şifalarını versin inşallah

canım benim çok üzüldüm. inşallah gerek kalmaz onlara. bol dua et bende dua ediyorum. allah yardımcımız olsun inşallah. kaç aylık hamilesin

bu durumu yasıyan basına gelen arkadaslar lütfen yazın. benim durumumda olanlar varsa yazsın ne olur. moralim hiç iyi değil

canım benim Allah dermansız dert vermesin.eli kolu bacağı olmasaydı napardın?bebeğin çok güzel doğacak inşallah.o da nazar boncuğu olsun şimdilik geçici bir süre.emzirmekten doyuramamaktan korkuyorsun.aç olunca öyle bir doyurur ki o karnını sen bile şaşarsın.rabbim minnacık bebeği aç koymaz.öğrenir o da nasıl emeceğini.
hepimizin ayrı ayrı derdi var.bak ben de preeklampsiyle uğraşıyorum.bebeğime bana bişey olmasın diye debelenip duruyorum.hepsi Allah tan. ama moralleri bozmak yok.bozduk mu bebişler çok etkileniyor.

arkadaslar benim durumumda olanlar bu konuyla ilgili bilgisi olanlar lütfen yazın

arkadaşım bu mesajı okur musun bilmem,ama hiiiiiç korkma.seni en iyi ben anlarım,çünkü 2009 haziran ayında yarık dudaklı bir erkek bebek sahibi oldum.her türlü korku ve endişeyi yaşadım ama herkesin yazdığı gibi endişe etme.usta ellerde çok iyi opere edilirse belli belirsiz bir izin dışında birşeyi kalmaz bebeğinin.en zor an ne biliyor musun?ameliyathane kapısında beklemek.onu atlattın mı,çok çabuk iyileşiyor bebiş.sen endişelenmek yerine şimdiden iyi bir estetik cerrah ve anestezi uzmanı ara.ben atlattım,sen de atlatacaksın emin ol.allah beterinden korusun canım...

arkadaşım bu mesajı okur musun bilmem,ama hiiiiiç korkma.seni en iyi ben anlarım,çünkü 2009 haziran ayında yarık dudaklı bir erkek bebek sahibi oldum.her türlü korku ve endişeyi yaşadım ama herkesin yazdığı gibi endişe etme.usta ellerde çok iyi opere edilirse belli belirsiz bir izin dışında birşeyi kalmaz bebeğinin.en zor an ne biliyor musun?ameliyathane kapısında beklemek.onu atlattın mı,çok çabuk iyileşiyor bebiş.sen endişelenmek yerine şimdiden iyi bir estetik cerrah ve anestezi uzmanı ara.ben atlattım,sen de atlatacaksın emin ol.allah beterinden korusun canım...

ck korkuyorum cok bildiğin gibi değil bide beyin sıvısı 10 mm sınırmış benimki 1 mm cıkıyo bu da ayrı can sıkıcı kısmı 1 ayım kaldı dayanamıyorum

Hersey bizim icin, suan hamile olup bebegin gayet iyi denilen bicok kisi icin bile dogum sonrasi suprizler. Olabilecegi gibi senin bebegin sapasaglam dogabilir. Oyle olmasa bile fiziksel ve ameliyatla halledilebilecek bi sikinti icin bebegini depresyona sokma, dogar dogmaz depresyonlu bi bebekle ugrasmak bu rahatsizliktan daha zor olur emin ol, suan kendini sadece sukretmekle avutabilirsin. Bolca seni rahatlatacak kitaplar oku derim, bu kadar bunalmis ve mutsuz bi halde hamileligini tamamlama, son gunlerini kurtarmak icin elinden geleni yapmak zorundasin, sen annesin ve onceligin bu bebegin ruhsal gelisimi. Cpok zor biliyorum ama kendini bu kadar yipratarak uzerek hicbi sonuc alamicaksin, mesela cik bi magazadan bebegine sevgi dolu alisveris yap, esyalarini hazirlamak, yikamak utulemek bile sana oyle iyi gelicekki. Bebegin cok iyi olucak fiziksel olarak merak etme onu doktorlar halledivericek ama mutsuz bi bebek dogurmak annenin elinde olan biseydir, yada mutlu ve huzurlu bi bebek. Onu seviyosan son ayini dolu dolu, nolucagini dusunmeden, onu mutlu etmeye calismakla gecir canim. Allah yardimcimiz olsun hepimizin.

canım benim çok üzüldüm. inşallah gerek kalmaz onlara. bol dua et bende dua ediyorum. allah yardımcımız olsun inşallah. kaç aylık hamilesin

Canım bende su aan 28 haftalık hamiileyim, senin bebğine kavusmana az bir zamanın kalmış yada belki kavusmussundur bile :)))
Canım okadar çok dua ediyoruz ki, rabbimin mucizesi o kadar çok ki elimizden dua etmekten baska bişey gelmiyo. insan hayatta bizden daha kötü durumda olanları gördükçe hayatına şükrediyo, inşallah Rabbim bize bir kolaylık gösterir...

cnm komsumuzun oğlunada aynısını dedıler ama doğugunda le bışey olmadgı cıktı meydana

Canım bende su aan 28 haftalık hamiileyim, senin bebğine kavusmana az bir zamanın kalmış yada belki kavusmussundur bile :)))
Canım okadar çok dua ediyoruz ki, rabbimin mucizesi o kadar çok ki elimizden dua etmekten baska bişey gelmiyo. insan hayatta bizden daha kötü durumda olanları gördükçe hayatına şükrediyo, inşallah Rabbim bize bir kolaylık gösterir...

yasemincim henüz doğum yapmadım 15 günüm var. cok kötü geçti hamileliğim özelden telefon yazarsan seni aramak istiyorum.

öncelikle YAŞI UZUN OLSUN annesi...yazdıklarımı ne zaman okursun bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun diyorum.benim oğlumda yalnız damak yarıklığı vardı.2 kez ameliyat oldu.şu an oldukça sağlıklı,5 yaşında bir delikanlı...oldukça teferruatlı bir bakıma ihtiyacı olucak bebeğinin ama emin ol her şey çok güzel olucak...

öncelikle YAŞI UZUN OLSUN annesi...yazdıklarımı ne zaman okursun bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun diyorum.benim oğlumda yalnız damak yarıklığı vardı.2 kez ameliyat oldu.şu an oldukça sağlıklı,5 yaşında bir delikanlı...oldukça teferruatlı bir bakıma ihtiyacı olucak bebeğinin ama emin ol her şey çok güzel olucak...

evet bebeğim dünyaya geldi. dudak yarığı cok azda damak yarığı var. beslenme sorunu yaşamıyoruz ama ben hayata küstüm diyebilirim.

drlar hersey normal görünüyor baska sorun görünmüyor diyorlar. ama ben yapı olarak cok paniğim. acaba baska seylerde varmıki endişesi taşıyorum. etrafımda hiçkimsede yok görmediğim birsey. cok korkuyorum arkadaslar

canım çok geçmiş olsun ben sana bir tavsiye vereyim bence bebeğin için bir ihtiyaç sahibine sadaka ver ve Allah'a emanet et. ben her doktor muayenesinden önce veriyorum sadaka bebeğim için. çünkü peygamberimiz az sadaka çok belayı giderir demiş. benim arkadaşlarımdan bazılarına bebeğin kesin sakat dedikleri halde çok güzel bebekleri oldu. herşey Allah'tan sıkma canını ve sabırlı ol.

Allah sağlıkla bebeğine kavuştursun inşallah.

o kadar endişeliyim ki bebeğimi cağıma aldım ama rahatlayamadım. ya zekasında sorun varsa diye düşünmekten kahroluyorum. hamilelikte öğrendikten sonra kendimi doğuma kadar kaybettim zaten. şimdi kucağımda ama mutlu değilim. ya zihinsel özürliüyse düşüncesi beni mafediyor. babasıda yanımızda değil. ben nasıl mücadele edecem. allahım yardım et bana. cok zormuş. ne sadakalar verdim allah abul eder insallah

Back
X